tag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post1222707294367753673..comments2023-10-05T16:23:44.912+03:00Comments on herkku ja koukku: Helpoista helpoin rieskaohjeherkku ja koukkuhttp://www.blogger.com/profile/12233549731500719476noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-34828211476496146432012-11-27T22:48:31.132+02:002012-11-27T22:48:31.132+02:00Luulen, että myös äitini käyttää taikinassa maitoa...Luulen, että myös äitini käyttää taikinassa maitoa. Pitääpä kokeilla silläkin. Leivinjauheesta tässä yhteydessä en olekaan kuullut, hmmm. Mun mielestä litteääkin litteämpi rieska on se ainoa oikea. Kohoaako se sitten leivinjauheella? Sitä en toivois. Suolaa on ihan hyvä ripsauttaa juu. Ja sit voita ja juustoa päälle!hetahttps://www.blogger.com/profile/13235930268178136732noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-82801217100072046032012-11-27T18:42:08.885+02:002012-11-27T18:42:08.885+02:00No, suola tietysti joo.No, suola tietysti joo.KahviKanelihttps://www.blogger.com/profile/01778070200757934535noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-5948141065098578882012-11-27T18:41:44.645+02:002012-11-27T18:41:44.645+02:00Rieska on parasata, joo.
Minä teen oman mummini oh...Rieska on parasata, joo.<br />Minä teen oman mummini ohjeella (tai kenen lie alunperin) ja siihen tulee maitoa, vähän vehnäjauhoja ja loput ohrajauhoja, ja sitten leivinjauhetta. Ihanaa just uunista otettuna. Paljon voita ja ehkä juustoakin!KahviKanelihttps://www.blogger.com/profile/01778070200757934535noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-20763962894140524442012-11-27T09:53:06.429+02:002012-11-27T09:53:06.429+02:00Mäkin tein eilen illalla vielä satsin, kun nämä ke...Mäkin tein eilen illalla vielä satsin, kun nämä kerhossa tarjotut hävisivät niin nopsaan. <br /><br />Paistoajan kanssa kannattaa olla tarkkana. Itse pidin uunissa vartin, koska halusin hieman väriä leivän pintaan. Mies kommentoi, että josko ensi kerralla paistat vähän vähemmän, etteivät menisi niin korpuiksi... Et kannattaa olla tarkkana!hetahttps://www.blogger.com/profile/13235930268178136732noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-69550265373561885492012-11-27T09:51:29.951+02:002012-11-27T09:51:29.951+02:00Nämä kyllä valmistuvat tuossa tuokiossa! Suosittel...Nämä kyllä valmistuvat tuossa tuokiossa! Suosittelen!hetahttps://www.blogger.com/profile/13235930268178136732noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-67070037989882912262012-11-26T22:23:30.494+02:002012-11-26T22:23:30.494+02:00Nam...ostin juuri ohrajauhoja ja taidankin tehdä n...Nam...ostin juuri ohrajauhoja ja taidankin tehdä näitä heti huomenna, kiitos! :)Kodinsieluhttps://www.blogger.com/profile/08117565571434937130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-76377297806541354182012-11-26T22:10:53.677+02:002012-11-26T22:10:53.677+02:00Rieskat ovat tosi hyviä - pitääkin pistää tämä res...Rieskat ovat tosi hyviä - pitääkin pistää tämä resepti korvan taakse, kun seuraavan kerran pitää saada pikaiseen pojille leipää.Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.com