tag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post2999084078338751281..comments2023-10-05T16:23:44.912+03:00Comments on herkku ja koukku: Mitä tehdä vihreistä pavuista?herkku ja koukkuhttp://www.blogger.com/profile/12233549731500719476noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-65936441131086963772012-08-15T12:42:08.973+03:002012-08-15T12:42:08.973+03:00Kiitos vielä muillekkin, eka papu-salaattitestaus ...Kiitos vielä muillekkin, eka papu-salaattitestaus takana hyvällä menestyksellä, seuraavat papuhommat jo suunnitelmissa, palaan asiaan! Jytishttps://www.blogger.com/profile/00316031814929631508noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-15007546748199225332012-08-15T12:38:41.865+03:002012-08-15T12:38:41.865+03:00Hehe, Ellu, huomioin tämän! Tätä kyllä pakko testa...Hehe, Ellu, huomioin tämän! Tätä kyllä pakko testaa hei, kuulostaa todella hyvältä. Kiitos Heikku!Jytishttps://www.blogger.com/profile/00316031814929631508noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-51963815535033978542012-08-15T12:37:33.921+03:002012-08-15T12:37:33.921+03:00Kiitos tästä suolavinkistä, enpä tiennyt moista! J...Kiitos tästä suolavinkistä, enpä tiennyt moista! Ja joo Italiassa myös tuli vastaan lisukkeena, raikasta ja hyvää, ah!Jytishttps://www.blogger.com/profile/00316031814929631508noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-16653994029656149112012-08-15T12:36:17.578+03:002012-08-15T12:36:17.578+03:00Paistamista mä testasin jo, i-ha-naa. Mutta mikä b...Paistamista mä testasin jo, i-ha-naa. Mutta mikä basilikakastike? En löytänyt, laita linkki!Jytishttps://www.blogger.com/profile/00316031814929631508noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-57590119731108661112012-08-12T01:38:31.255+03:002012-08-12T01:38:31.255+03:00Ryöppää pavut al denteksi ja sen jälkeen huuhtaise...Ryöppää pavut al denteksi ja sen jälkeen huuhtaise kylmässä vedessä (näin väri säilyy paremmin) ja niputa ne muutaman pavun nippuihin, jotka kiedot savustettuun pekoniin ja laitat rullan hammastikulla kiinni. Paista niput voissa.<br /><br />Vihreät pavut ovat myös oiva lisä nizzalaisessa salaatissa, kuukkelilla löytyy ohjeita.Dzinnihttps://www.blogger.com/profile/04884603205365501393noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-2009385311948448752012-08-10T18:09:16.990+03:002012-08-10T18:09:16.990+03:00Täällä kiva salaattiohje: http://omenaminttu.blogs...Täällä kiva salaattiohje: http://omenaminttu.blogspot.fi/2011/08/tuoreet-pavut-ja-kasvitieteellinen.htmlHannele/Omenaminttuhttps://www.blogger.com/profile/01886138177680897069noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-74353086325381184722012-08-10T14:20:08.319+03:002012-08-10T14:20:08.319+03:00tästä ohjeesta jäi vielä uupumaan se oleellisin. k...tästä ohjeesta jäi vielä uupumaan se oleellisin. kun ruoka on valmis, SOITA MUT SYÖMÄÄN!elluhttps://www.blogger.com/profile/18147845562168119142noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-15523133565687288882012-08-10T13:50:49.865+03:002012-08-10T13:50:49.865+03:00Kiehauta, heitä pannulle ja paista reippaassa lora...Kiehauta, heitä pannulle ja paista reippaassa lorauksessa oliiviöljyä. Lopuksi suola (ruususuola on parempaa kuin tavallinen!). Kaveriksi lämmitä kattilassa tomaattisose, mausta ja lisää huuhdellut kikherneet ja vaikka joku tacomausteseos. Vielä tortillalastuja ja bulgarianjuguttia (tai vegeversiota) ja voila, täydellinen iltapala on valmis. Jos oikein haluaa herkutella, niin avokado palasiksi vielä yhteen kippoon tarjolle. :)Heikkuhttps://www.blogger.com/profile/12495671131124567463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-29722548463768542502012-08-10T09:26:44.370+03:002012-08-10T09:26:44.370+03:00Tää on nyt ihan älyhelppoa, mutta meillä nuo syödä...Tää on nyt ihan älyhelppoa, mutta meillä nuo syödään yleensä ihan vaan joko höyrytettyinä tai keitettyinä (katkaise päät pois, keitä vähässä vedessä n.5 min ja lisää suolaa, mutta vasta aivan lopussa-jos suolan lisää aikaisemmin, pavuista tulee lötköjä). Ja sitten vaan voita ja vielä vähän suolaa päälle ja syödään sellaisenaan lisäkkeenä/salaatissa. Nam, vaikka on yksinkertaista niin on kyllä hyvää! Ennen en osannut kaivata, mutta ranskalaisen avomiehen kanssa kokkaillessa on oppinut, että ruoalle on niin paljon enemmän lisäkevaihtoehtoja kuin peruna/riisi/pasta :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06314902747726367864noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-8693022532994881472012-08-10T08:04:23.411+03:002012-08-10T08:04:23.411+03:00http://www.lily.fi/juttu/sitruunapavut
:) suositt...http://www.lily.fi/juttu/sitruunapavut<br /><br />:) suosittelen sitruunapapuja!<br /><br />Ja nyt iski pieni kateus että sinulla kasvaa noita papuja, nam!annemihttp://www.lily.fi/palsta/52-weeks-deliciousnessnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-53061835394155146732012-08-10T00:00:09.275+03:002012-08-10T00:00:09.275+03:00Paista ne ja runsaasti valkosipulia voissa pannull...Paista ne ja runsaasti valkosipulia voissa pannulla ja vuole päälle parmesania. Tai tee pavuille basilikakastike mun blogista!Jannahttps://www.blogger.com/profile/04681696146620605579noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-12831541626738509162012-08-09T22:33:31.595+03:002012-08-09T22:33:31.595+03:00Oi, ihania ehdotuksia! Tekee heti mieli testata ka...Oi, ihania ehdotuksia! Tekee heti mieli testata kaikkia noita, arvasin että kannattaa kysyä :) Kiitos!Jytishttps://www.blogger.com/profile/00316031814929631508noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-31473342200785887242012-08-09T20:50:20.197+03:002012-08-09T20:50:20.197+03:00Täällä ne syödään yleensä uppomunien kera. Löysäst...Täällä ne syödään yleensä uppomunien kera. Löysästä keltuaisesta tulee ihana kastike pavuille!Ankerias Vipunenhttps://www.blogger.com/profile/03682012761367582918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-53042013951999840342012-08-09T20:14:35.022+03:002012-08-09T20:14:35.022+03:00Minä olen paistanut niitä pannulla öljyssä ja sard...Minä olen paistanut niitä pannulla öljyssä ja sardellissa - päälle valkosipulirouhetta, loraus valkkaria ja mustaa pippuria. Tai sitten öljyä pannulle ja sekaan pähkinöitä ja balsamicoa. Tyyli vapaa, pannu pakollinen ;)Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-32369945582580030752012-08-09T19:35:59.477+03:002012-08-09T19:35:59.477+03:00Minä rakastan vihreitä papuja tomaattisessa kastik...Minä rakastan vihreitä papuja tomaattisessa kastikkeessa...Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.com