tag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post346331626120230662..comments2023-10-05T16:23:44.912+03:00Comments on herkku ja koukku: Kolmen tunnin keitto (ja selitys siihen miksi ranskattaret eivät liho)herkku ja koukkuhttp://www.blogger.com/profile/12233549731500719476noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-86782179261238201372011-09-10T13:20:52.978+03:002011-09-10T13:20:52.978+03:00Virpi, joo oli siinä kyllä hyviäkin juttuja mutta ...Virpi, joo oli siinä kyllä hyviäkin juttuja mutta jotenkin tuo pienet annokset juttu on kyllä haastava..<br /><br />Aino ja Maijanmaja, vaikka keitoksessa kestää tosiaan kauan, se liemi on niin ihanaa että vaivan väärti! Mietin just mihin kaikkeen muuta tuota voisi käyttää soseutettuna, esim pastakastikkeena voisi olla tosi maukas myös.Jytishttps://www.blogger.com/profile/00316031814929631508noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-18357216488404436532011-09-09T21:58:47.901+03:002011-09-09T21:58:47.901+03:00Ratatouillea on perheen kasviksiin kallellaan olev...Ratatouillea on perheen kasviksiin kallellaan olevat neidot monta kertaa jo pyytäneet. Nytpä teen lähipäivinä, että saan tätä reseptiä kokeiltua. <br />Ranskattaret sen tietää; kohtuus kaikessa. :)maijanmajanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-51662238921123354762011-09-09T21:35:23.624+03:002011-09-09T21:35:23.624+03:00Oi miten herkulliselta kuulostaakaan, ehkä pakko k...Oi miten herkulliselta kuulostaakaan, ehkä pakko kokeilla :)Ainohttps://www.blogger.com/profile/09590080309246581054noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-57664571674986360662011-09-09T21:08:58.333+03:002011-09-09T21:08:58.333+03:00Mäkin olen lukenut tuon kirjan ystävän suositukses...Mäkin olen lukenut tuon kirjan ystävän suosituksesta ja ihan kiintoisa opus se oli. Muistaakseni testasin resepteistä samppanjakanaa (paitsi käytin kyllä kuoharia).Virpihttps://www.blogger.com/profile/17357337668512447063noreply@blogger.com