tag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post6144944046025448900..comments2023-10-05T16:23:44.912+03:00Comments on herkku ja koukku: Tallimestarin kiisseli ja huutava pakastinherkku ja koukkuhttp://www.blogger.com/profile/12233549731500719476noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-30188356434134977322010-03-10T07:34:42.317+02:002010-03-10T07:34:42.317+02:00Mua jännittää myös Sannan mainitsemat kaakao-ruisl...Mua jännittää myös Sannan mainitsemat kaakao-ruisleivät, mistä niissä on kyse?hannahttps://www.blogger.com/profile/14241660272999827598noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-69532940075791323062010-03-10T07:33:47.458+02:002010-03-10T07:33:47.458+02:00Nyt vasta luin ajatuksella, täähän olikin erinomai...Nyt vasta luin ajatuksella, täähän olikin erinomaisen jännittävä kiisseli. Kiinnostuin minäkin tilpehööreistä, kuulostaa hauskalta.hannahttps://www.blogger.com/profile/14241660272999827598noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-69401823369539578642010-03-09T21:39:55.785+02:002010-03-09T21:39:55.785+02:00Vanha kunnon Tallimestari. Kuuluu sarjaan klassikk...Vanha kunnon Tallimestari. Kuuluu sarjaan klassikko, jota en ole koskaan uskaltanut maistaa. Ehkä tästä rohkaistun.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-60695981925051289382010-03-09T21:15:24.332+02:002010-03-09T21:15:24.332+02:00Laura, totta, kerma, maito tai jugurtti on kyllä i...Laura, totta, kerma, maito tai jugurtti on kyllä ihana kaveri karviaiskiisselille. Mutta voi noita tilpehöörejä laittaa senkin päälle :) Ja se on hyvä tapa päästä kuivahtaneesta leivästä eroon.Jytishttps://www.blogger.com/profile/00316031814929631508noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-2046918341607916462010-03-09T15:29:20.674+02:002010-03-09T15:29:20.674+02:00Nuo kiisselin tilpehöörit kuulostaa jänniltä. Pitä...Nuo kiisselin tilpehöörit kuulostaa jänniltä. Pitää testata!<br /><br />Äitini tekee ihan taivaallista karviaiskiisseliä varmaan hyvin samantapaisella reseptillä ilman leipäkoristuksia. Sen pinnalle laitetaan kermaa, mikä pehmentää kiisselin pirteää makua mukavasti.Laura / K niin kuin kotihttps://www.blogger.com/profile/15889409093851464429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-54680158538848973542010-03-08T16:27:20.523+02:002010-03-08T16:27:20.523+02:00Okei, no nyt alkoi vähän harmittaa ettei ollut rui...Okei, no nyt alkoi vähän harmittaa ettei ollut ruikkaria just kaapissa. Onneksi karviaisia vielä riittää!Jytishttps://www.blogger.com/profile/00316031814929631508noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-69009627198865677442010-03-08T15:56:46.303+02:002010-03-08T15:56:46.303+02:00Ja kiisseli on muuten aika veikeän makuista kaakao...Ja kiisseli on muuten aika veikeän makuista kaakao-ruisleivillä, eli kannattaa kokeilla!Sanskihttps://www.blogger.com/profile/15684432541428923075noreply@blogger.com