tag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post6190044238048503901..comments2023-10-05T16:23:44.912+03:00Comments on herkku ja koukku: Palak paneer, parsakaalillaherkku ja koukkuhttp://www.blogger.com/profile/12233549731500719476noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-83793841072465750052010-10-03T13:01:34.863+03:002010-10-03T13:01:34.863+03:00Juu kuohukermaa minäkin, mutta sen kummmempia ajat...Juu kuohukermaa minäkin, mutta sen kummmempia ajattelematta kaadoin tosiaan koko tölkillisen sekaan ("kun kerran käskettiin"). :D Täytynee ottaa joskus uusiksi.Tiiahttps://www.blogger.com/profile/05286728211127844071noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-14003799034313466632010-10-03T11:14:01.248+03:002010-10-03T11:14:01.248+03:00Testiin vaan, toimii!
Ja Tiia, mä käytin kuohuke...Testiin vaan, toimii! <br /><br />Ja Tiia, mä käytin kuohukermaa enkä reseptin ehdottamaa kevyempää ruokakermaa, se nyt ainakin toi täyteläisyyttä makuun (se 1 dl riitti hyvin) ja lisäsin vähän chiliä. Hyvä potku. Onhan jeeran maku aika vahva mutta uskon että kerman ja juuston valinnallakin on merkitystä.Jytishttps://www.blogger.com/profile/00316031814929631508noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-6288105499452820762010-10-02T18:59:39.361+03:002010-10-02T18:59:39.361+03:00Tein kanssa joku aika sitten juurikin sillä Pirkan...Tein kanssa joku aika sitten juurikin sillä Pirkan ohjeella, mutta mun keitos ei kyllä maistunut miltään :( Ei vaikka taisin lopuksi tuplata kaikkien mausteiden määrän. :D Niin paitsi sen jeeran, kun sitä ei ollut kaupassa ollenkaan... Liekö sitten ollut jotenkin ratkaiseva tekijä. Tai lähinnä syytän kyllä kerman laimentavaa vaikutusta, hyvä että sinä laitoit vain desin etkä kahta!Tiiahttps://www.blogger.com/profile/05286728211127844071noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-48300394140487836852010-10-02T13:39:51.140+03:002010-10-02T13:39:51.140+03:00Heh,
tuo samainen Pirkan ohje on mulla reseptipino...Heh,<br />tuo samainen Pirkan ohje on mulla reseptipinossa oottamassa kokeilua. Hyvältä näyttää!Ekihttps://www.blogger.com/profile/06240596154492032932noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-79985196830483965952010-10-02T13:38:47.979+03:002010-10-02T13:38:47.979+03:00Rakastan parsakaalia kaikissa muodoissa ja tämä ku...Rakastan parsakaalia kaikissa muodoissa ja tämä kuulostaa tosi ihanalta!Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-58884602000330467112010-10-02T11:16:23.501+03:002010-10-02T11:16:23.501+03:00Tunnustan tekeväni joskus samanlaista, paitsi että...Tunnustan tekeväni joskus samanlaista, paitsi että korvaan mausteet kaupan valmismausteseospussilla... Ei niin uskottavaa. Mutta nopeaa. Ja hyvää, vaikka ei varmasti niin hyvää kuin tämä!hannahttps://www.blogger.com/profile/14241660272999827598noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-45984703811927422592010-10-02T11:04:06.511+03:002010-10-02T11:04:06.511+03:00Mietin palak paneeria justiinsa pari päivää sitten...Mietin palak paneeria justiinsa pari päivää sitten! En oo tehnyt sitä itse koskaan, pitää kokeilla lähiaikoina! Parsakaalilisä kuulostaa tosi hyvältä.Jannahttps://www.blogger.com/profile/04681696146620605579noreply@blogger.com