tag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post7276045672123495789..comments2023-10-05T16:23:44.912+03:00Comments on herkku ja koukku: Raparperi-curdherkku ja koukkuhttp://www.blogger.com/profile/12233549731500719476noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-61220362935257835252012-09-07T16:34:15.352+03:002012-09-07T16:34:15.352+03:00Heips! Tein tätä omenoista ja voin sanoa, että toi...Heips! Tein tätä omenoista ja voin sanoa, että toimii! Suurimman osan käytän täytekakkuun kanelisen omenasoseen, valkosuklaamoussen ja mantelikrokantin rinnalla, mut varmasti hyvää myös maustamattoman jogun tai graham-keksien kanssa :-)Pipsahttps://www.blogger.com/profile/08670645451620211445noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-6498995027511972132012-06-17T21:53:03.964+03:002012-06-17T21:53:03.964+03:00sori jaana että vastaus tulee vähän myöhässä... en...sori jaana että vastaus tulee vähän myöhässä... en kuorinut raparpereja, se saattaa vaikuttaa väriin, lisäksi curd-varret olivat myös nuoria ja punaisia. keitin samaan aikaan myös hillon ja kun vertaan sitä tänään keittämääni (kuoritut, vanhemmat varret), on väriero selvä myös hillossa. mutta en usko että makuun vaikuttaa!hannahttps://www.blogger.com/profile/14241660272999827598noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-38993813175785857452012-06-10T23:05:18.530+03:002012-06-10T23:05:18.530+03:00Minäkin tein curdia ja ajattelin käyttää sen sekä ...Minäkin tein curdia ja ajattelin käyttää sen sekä valkuaiset pavlovaan. Curd on ihan sairaan hyvää, mutta mun töhnästäni tuli paljon vaaleampaa kuin sulla, vaikka käytin ruskeaa ruokosokeriakin. Kuoritko sä raparperit ennen soseeksi keittämistä vai keititkö kuorineen?Jaanahttps://www.blogger.com/profile/06331184539235222747noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-41407789843747417622012-05-30T23:05:16.764+03:002012-05-30T23:05:16.764+03:00Ah joo, rahkan kanssa varmaan superhyvää. Ja sit m...Ah joo, rahkan kanssa varmaan superhyvää. Ja sit mietin et jos tätä sekottaisi tuorejuustoon saisi varmaan mahtavaa täytemössöä mihin vaan herkkuun. Kiitos muuten vielä raparpereista, eka satsi kiisseliä keitetty ja keksit on jo tosi hyvin päässä suunniteltuina.Jytishttps://www.blogger.com/profile/00316031814929631508noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-77462799931684747522012-05-30T09:46:05.623+03:002012-05-30T09:46:05.623+03:00no niin sopiskin, loistava idea! ylijääneet valkua...no niin sopiskin, loistava idea! ylijääneet valkuaisetkin sais sopivasti käytettyä macaroneihin.hannahttps://www.blogger.com/profile/14241660272999827598noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-68118250474638649962012-05-30T09:42:45.179+03:002012-05-30T09:42:45.179+03:00Ai että, täähän sopis ihan loistavasti macaronsien...Ai että, täähän sopis ihan loistavasti macaronsien väliin!Annihttps://www.blogger.com/profile/12207444657650938377noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-45443926453320647902012-05-30T09:38:50.620+03:002012-05-30T09:38:50.620+03:00joo, aloin jo miettimään että mistä kaikesta tuota...joo, aloin jo miettimään että mistä kaikesta tuota curdia voisikaan oikein tehdä. ja onkohan curdille suomenkielistä vastinetta?hannahttps://www.blogger.com/profile/14241660272999827598noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-45171728110393891462012-05-30T09:37:17.645+03:002012-05-30T09:37:17.645+03:00think hillo. jogurtin, lettujen, rahkan kanssa, tä...think hillo. jogurtin, lettujen, rahkan kanssa, täytekakuissa, kääretortuissa jne. tee, on hyvää!hannahttps://www.blogger.com/profile/14241660272999827598noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-45088777915962183072012-05-30T08:59:04.002+03:002012-05-30T08:59:04.002+03:00Haa! Aamulla just paistelin rapsakan raparperipais...Haa! Aamulla just paistelin rapsakan raparperipaistoksen, mutta lopuista voisin tehdä tätä. Miten/minkä kanssa tätä syöt?hetahttps://www.blogger.com/profile/13235930268178136732noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-3568352180012314552012-05-30T08:39:24.397+03:002012-05-30T08:39:24.397+03:00Voin vain kuvitella, miten hyvä raparperi-curd on!...Voin vain kuvitella, miten hyvä raparperi-curd on! Nami!Katarinahttps://www.blogger.com/profile/15158381323468184120noreply@blogger.com