tag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post2287637737022680489..comments2023-10-05T16:23:44.912+03:00Comments on herkku ja koukku: Kesäinen meloni-retiisisalaattiherkku ja koukkuhttp://www.blogger.com/profile/12233549731500719476noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-22873138294675143752010-07-16T14:27:01.064+03:002010-07-16T14:27:01.064+03:00Testattu on ja oli aivan huippuhyvää! Minttu, vesi...Testattu on ja oli aivan huippuhyvää! Minttu, vesimeloni & feta = aivan lyömätön yhdistelmä, ah!Jytishttps://www.blogger.com/profile/00316031814929631508noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-34063068881212073942010-07-08T09:34:32.029+03:002010-07-08T09:34:32.029+03:00Kermaperse: Juu se minttu taitais olla tässä ehdot...Kermaperse: Juu se minttu taitais olla tässä ehdoton. Ens kerralla kun kokeilen, laitan ehdottomasti. Ja halloumijuusto on ollut mun suuri rakkaus, mutta nyt on alkanut ihmeesti tökkiä... Ehkä yliannostus? Joka tapauksessa kannattaa kokeilla, kuulostaa maukkaalta. Ja kookosöljy, oijojoi!<br /><br />Helmi: Niin onkin symppis kirja! Mäkin selailen keittokirjoja usein iltalukemiseksi, mikä on poikakaverin mielestä älyttömintä ikinä. Mutta kivaa kuulla, et muillakin on tällaisia tapoja!<br /><br />Ja retiisistä vielä: olen suhtautunut siihen jotenkin epäillen, mutta sehän oli ihan lempeän makuista - hyvää! Kiitos myös muista salaattiainesvinkeistä.hetahttps://www.blogger.com/profile/13235930268178136732noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-31047554908628499502010-07-08T02:06:18.546+03:002010-07-08T02:06:18.546+03:00Mie olen kans kerrassaan mieltynyt Kiskolan kirjoi...Mie olen kans kerrassaan mieltynyt Kiskolan kirjoihin ja tämä samainen Papu, porkkana ja hillopulla on niin ikään suosikkini. Kirjat on jotenkin hyvin sympaattisia ja ihanasti kuvitettuja. Nyt taidankin hakea sen pitkästä aikaa hyllystä ja lueskella vähän iltasaduksi. <br />Yleensä en syö melonia, se ei jotenkin niin älyttömästi sytytä meikäläistä, mutta näin kesällä sesongin aikana on arbuusikin niiiiiiin hyvää, että.. Viime aikoina olen usein pyöräyttänyt salaattia juurikin melonista ja retiiseistä, joiden lisäksi laitan varhaiskaalta, ruohosipulia ja kurkkua sekä hyvän vinegretin (vaikka saksanpähkinäöljystä) mukaan. Nam!Helmihttps://www.blogger.com/profile/15978480289137005610noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-55758967603344230452010-07-07T19:14:58.103+03:002010-07-07T19:14:58.103+03:00Anteeksi, halloumista uudelleen innostunut komment...Anteeksi, halloumista uudelleen innostunut kommentoi.. Ensikosketukseni halloumiin oli nimenomaan jonkun vesimelonisalsan kera, johon tuli myös minttua.. Fetan sijasta tähän voisi koittaa myös grillattua/kookosöljyssä paistettua halloumijuustoa :) Meneekin ehkä kokeiluun.. Retiisiä kun olisi hyvä minunkin oppia syömään.Kermapersehttps://www.blogger.com/profile/02126425993099021357noreply@blogger.com