tag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post7413318265997062229..comments2023-10-05T16:23:44.912+03:00Comments on herkku ja koukku: Raparperi-porkkanahilloherkku ja koukkuhttp://www.blogger.com/profile/12233549731500719476noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-58688507582010320282010-01-20T09:19:02.349+02:002010-01-20T09:19:02.349+02:00Yaelian, joo! En oo meinannu malttaa pitää näppejä...Yaelian, joo! En oo meinannu malttaa pitää näppejäni erossa hillopurkista :) Pitääkin alkaa käyttää porkkanaa useammin leivonnaisten ja jälkkäreiden yhteydessä, ja muitakin kasviksia. Pitäis vaan rohkeasti testailla.Jytishttps://www.blogger.com/profile/00316031814929631508noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4766904137643738292.post-5373900747051254742010-01-19T21:14:01.229+02:002010-01-19T21:14:01.229+02:00Mullakin on pakastimessa raparperia,tätä hillovaih...Mullakin on pakastimessa raparperia,tätä hillovaihtoehtoa pitääkin kokeilla:-) Porkkana onkin hyvä hilloihin ja makeisiin,täälläpäin Marokosta alun perin tulleet osaavat tehdä porkkanoista (ja muistakin kasviksista)ihania makeita herkkuja.Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.com