Keitot maistuvat edelleen, ja tällä kertaa vuorossa on juustolla maustettu juuressosekeitto. Ohje löytyi samaisesta
Hesarista, mistä
taannoinen pinaattikeitto-ohjekin. Ohje kokonaisuudessaan on löytyy
täältä.
Oli kyllä todella hyvää keittoa, kerrassaan! Myös seuraavana päivänä lämmitettynä maistui. Söin keiton kanssa tuoretta ruisleipää. Ohjeessa kehotettiin tarjoilemaan raejuuston kanssa, mutta sitä ei kaapista löytynyt. Ripottelin päälle hieman kuivattua sipulia, toimi sekin.
Keitot ja salaatit ovat kyllä kevään ruokia. Juuressosesopan ylijäämäaineksista tehtiin tänään iso kattilallinen tomaattista juureskeittoa. Nam nam.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.