torstai 13. toukokuuta 2010
Yrttitofu-munakoisosalaatti
Moi! Tällä kertaa ajattelin mennä ihan vaan suoraan asiaan. Salaattia, tosi simppeliä ja hyvää salaattia. Ja se syntyi näin:
Yrttitofu-munakoisosalaatti (kahdelle)
1 pkt yrttimarinoitua tofua (250g)
1 munakoiso (300g)
1 rasia kirsikkatomaatteja
1 ruukku jäävuorisalaattia
oliiviöljyä
suolaa
(savupaprikajauhetta)
balsamicokastiketta
Pilko munakoiso ja levitä palat isoon siivilään. Ripottele päälle suolaa ja anna munakoisojen itkeä kitkerät nesteet pois, tähän menee puolisen tuntia. Sillä aikaa huuhdo ja revi salaatti, puolita kirsikkatomaatit ja kuutioi tofu.
Painele talouspaperilla munakoisopalat kuiviksi ja lorauta oliiviöljyä pannulle. Paista munakoisoja kunnes ne saavat kauniin värin. Lisää tofukuutiot pannulle, mausta suolalla ja savupaprikajauheella (n. 0,5 tl tai voi jättää poiskin), sekoita ja paistele kunnes tofutkin saavat väriä pintaan. Kasaa salaatti ja viimeistele annokset balsamicokastikkeella.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Hyvät ainekset puhuvat puolestaan. Ihana salaatti!
VastaaPoistaKiitos Okriina, totta puhut!
VastaaPoista