tiistai 11. joulukuuta 2012

Joulukalenterin luukku 11: Kranssi paperista


Mitä askarrella vanhoista lahjapapereista? -teema jatkuu. Nämä viime jouluna jemmatut paperit eivät ole ehkä niitä jouluisimpia, mutta mieluisia kuitenkin.

Mietin mitä papereista voisi tehdä ja kah, tuli kranssi. Ehkä värimaailmaltaan enemmän vappua tai kesäjuhlaa kuin joulua, mutta onpahan tehty valmiiksi kevättä oottamaan. Kenties vanhoista sanomalehdistä voisi saada jouluisemman version..

Ohje on niin helppo että sitä ei varmaan pahemmin tarvitse selitellä: liimaat vaan rinkulaa rinkulan perään ja hyvä tulee!8 kommenttia:

 1. teille tulee lahjoja harvinaisen kauniissa papereissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, parhaimmisto on jemmailtu vaikka eivät niin jouluisia olekaan. Just niitä hienoja ja nättejä joulupapereita kaipaisin Tiimareihin ja marketteihin, tuntuvat olevan kiven alla kun räikeät jyrää.

   Poista
 2. Komppaan tässä Ellua: kauniita papereita ja kaunis kuva. Ihmettelenkin, miten oot saanut kuvattua noin valoisaan aikaan? Oletko muka nähnyt auringon?

  Haluaisin säästellä kivoja papereita myös meillä, mutta en uskalla. Mies on jo aivan hiilenä mun lankavarastoista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eheiii, ei oo aurinkoa nähty täälläkään. Kuvaan valoa on saatu täysin keinotekoisin keinoin: salamalaite ja hullunrohkea ISO-luku.

   Ja hei viikkaat ensi joulun paperit nättiin, kaposeen nippuun ja piilotat lankakerien taakse? Mies ei huomaa mitään!

   Poista
 3. Meillä on sama juttu varastointitilan kanssa, ei ole enää. Vaikka tämä olisi ehkä sellainen ohje, josta tällainen askartelutaidotonkin selviäisi.
  Toinen haaste lahjapapereiden kanssa meillä on se, että poikien paketinavaamisen jälkeen ei paperista ole paljon muuta kuin riekaleita jäljellä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun täytyy varmaan ootella pari vuotta että poijilla on vauhtia vähemmän ja malttia enemmän!

   Poista
 4. Jouluista tai ei, hirmuisen kaunis lopputulos on kuitenkin.

  VastaaPoista