Ah, mahtavaa! Mä en ole koskaan itse tehnyt rieskaa mutta asuintoverin mummot ovat luvanneet opettaa ja pääsiäisenä on tarkoitus suunnata sinne eli jospa sitten salat aukeaisivat mullekkin!
Omatekemät rieskat (ja leivät) on kyllä tosi hyviä. Tykkään ihan tosi paljon meidän mummon tekemästä rieskasta, sitä pitää aina saada kun käy mummolassa. Tosin sinne pääsee nykyään ihan tosi harvoin. Olisi kyllä kiva jos olisi itsellä leivinuuni.
Lämmin rieska on herkkua.
VastaaPoistaopiskelitkos nyt rieskan leipomisen salat vai tyydyitkö vain valokuvaamaan...? herkuilta näyttävät!
VastaaPoistaAh, mahtavaa!
VastaaPoistaMä en ole koskaan itse tehnyt rieskaa mutta asuintoverin mummot ovat luvanneet opettaa ja pääsiäisenä on tarkoitus suunnata sinne eli jospa sitten salat aukeaisivat mullekkin!
Tämä ensimmäinen kerta oli kuivaharjoittelua, eli seurasin toimia lähinnä linssin takaa ja taikinaa napsien.
VastaaPoistaTäytyy kokeilla itsekin.
Omatekemät rieskat (ja leivät) on kyllä tosi hyviä. Tykkään ihan tosi paljon meidän mummon tekemästä rieskasta, sitä pitää aina saada kun käy mummolassa. Tosin sinne pääsee nykyään ihan tosi harvoin. Olisi kyllä kiva jos olisi itsellä leivinuuni.
VastaaPoistaKotikotona on leivinuuni, mutta sekin lämpiää nykyään vain pari kertaa uunissa.
VastaaPoistaJuu-u, leivinuunin kun saisi!