lauantai 7. elokuuta 2010

Mehuretkellä Hakaniemen hallissa

Vaikka Hakaniemen kauppahalliin on meiltä lähinnä kivenheiton matka, tulee sinne mentyä ihan liian harvoin. Tänään kuitenkin kävimme esittelemässä paikkaa Tanskasta kyläilemään saapuneelle ystävälle, ja samalla testasimme vihdoin myös hallin mehu-smoothiebaarin.



PH-Drinkkibaarista
saikin vaikka minkälaisia mehuja ja smoothieita. Päädyimme mehuihin (3 dl), koska pirtelöt olivat suurempia (5 dl) ja olimme juuri syöneet aamupuuron torilla. Kannattaa muuten testata sitäkin. Oiva tapa aloittaa päivä! Yhdestä oranssista kojusta saa puuroa maanantaista lauantaihin. Aina on tarjolla riisipuuroa ja ma-pe lisäksi jotain muuta puurolaatua myös. Hinta 2,50 euroa.

Mutta takaisin mehuihin. Mehu maksaa 5 euroa ja pirtelö 8 euroa. Valittavana on jopa 22 erilaista makuvaihtoehtoa. Otimme porkkana-sitruuna-inkiväärimehut, joskin jätimme työntekijän suosituksesta inkiväärin pois tällä kertaa. Inkivääri lämmittää sisäisesti ja näin kuumana päivänä sille ei liene tarvetta, kun mittari kohoaa muutenkin kolmeenkymppiin. Ensi kerralla sitten jotain muuta makuyhdistelmää. Miltä kuulostaa mantelimaito-herneenverso-kurkku tai avokado-tomaatti-parsakaali-himalajasuola?

Kiitämme raikkaita mehuja ja ideaa, ihan vähän purnaamme kuitenkin suhteellisen tyyriistä hinnoista. Mutta kannattaa kokeilla!

3 kommenttia:

  1. Menin tuonne 2 kertaa heinäkuussa ollessani Suomessa, tarkoituksena katsastaa paikka,mutta molemmilla kerroilla oli kiinni.Aika tyyriit kyllä nuo mehut...

    VastaaPoista
  2. terveelliseltä vaikuttaa! Mikähän olisi sisäisesti viilentävää inkiväärin sijaan..

    VastaaPoista
  3. Yaelian: no mä osuin ekalla kerralla aukiolevaan kojuun. Parempi tuuri ensi kerralla! Ja oli joo tyyristä: sain sieltä mehupassin, johon pitäisi kerätä leimoja. Tuskin saan korttia täyteen, vaikka mehu makoisaa olikin...

    Pau: sisäistä viilennystä täällä todellakin kaivattaisiin, kun on niin tuskaista ja helteistä, huuuuh. Ajattelin, etten nyt riskeeraa vielä tehostamalla vaikutusta inkiväärillä. Lokakuussa sitten!

    VastaaPoista