Chocochilin Elina on ehkä tarkoittanut bataatti-kookoskeiton enemmän talviruuaksi, mutta hyvälle se maistui näin sateisena kesäpäivänäkin. Ohje on Elinan mainiosta Viiden tähden vegaani -kirjasta. Keiton ohje löytyy myös täältä, joten en ala sitä tässä sen kummemmin kopioimaan. Kunhan vain kiitän mainiosta ohjeesta!
Haluaisin valokuvauskurssille, jossa opeteltaisiin vaihtoehtoisia tapoja kuvata keittoja. En keksi enää mitään! |
Jälkkäriksi tein raparperipaistosta, jota olen tehnyt aiemminkin. Seuraksi vaniljajäätelöä ja kahvia. Minusta on kesää myöten kuoriutunut melkoinen kahvinlipittelijä. Täytynee ehkä rajoittaa hieman.
Marimekon kipot ovat somia, mutta aivan liian pieniä jälkkäriastioiksi, sanon ma. |
Olipa ihanaa syödä hyvää, itsetehtyä ruokaa! Nyt kyllä lupaan nipistää jostain aikaa ruuanlaitolle ja jättää puolivalmisteet kauppaan. Hyvä ruoka, parempi mieli.
Ei kommentteja: