keskiviikko 25. marraskuuta 2009
Marinoituja papuja
Viime aikoina on tullut kokkailtua paljon toisten blogeista ja sillä linjalla edetään tälläkin kertaa. Yrttipurkki maustehyllyssä -blogissa oltiin jokin aika sitten marinoitu kaikenlaista. Kirjoitus jäi takaraivoon pyörimään ja nyt vihdoin toteutukseen, papujen osalta.
Marinoitujen papujen ohjeessa oli soijakastiketta ja vähän epäröin sitä laittaessa että miten se sopii maultaan muiden ainesosien kanssa. Voi myös olla että kastiketta lorahti liikaa, mutta ensi kerralla jättäisin sen pois ja laittaisin hieman suolaa sen sijaan. Aurinkokuivatut tomaatit puolestaan sopivat tosi hyvin papujen kanssa.
Marinoidut pavut
1 prk isoja valkoisia papuja
2 rkl pilkottuja aurinkokuivattuja tomaatteja
öljyä
(omenaviini)etikkaa
muutama pilkottu valkosipulin kynsi
basilikaa
persiljaa
suolaa
(soijakastiketta)
Sekoita kaikki ainekset keskenään. Anna marinoitua jääkaapissa jonkin aikaa, mielellään muutama tunti. Lisää pavut salaattiin tai herkuttele esimerkiksi leivän, oliivien ja hummuksen kanssa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Nam,marinoidut pavut ovat herkullisia!
VastaaPoistakiitos tästä. menee viikonlopun ruokalistalle!
VastaaPoistaHauskaa että kokeilit ja vielä hauskempaa, että maistui!
VastaaPoistaMoi An! Joo kiitos vaan reseptistä, papuja oli tarjolla myös Herkun ja Koukun pikkujouluissa ja yhden erän tein ja kumosin fetasalaattiin, eli on maistunut!
VastaaPoistaMutta tosiaan, itse jätin toisella kerralla soijakastikkeen pois, toimii hyvin niinkin.