perjantai 27. marraskuuta 2009

Omenapannariaamiainen

Pannariaamiainen! Paras tapa aloittaa viikonloppu. Vähän dekadenttia, mutta silti aika suomalaisen hillittyä - ei mitään pain au chocolatea tai Ulster fryta meille finskeille, ei, me laitetaan vähän omppua ja grahamjauhoja ja ja mitä tuolta kaapista nyt sattuu löytymään, ja juhla-aamiainen valmistuu käden käänteessä!

IMG_3716

Omppupannarit (6-8 kpl)
2 pientä omenaa raastettuna
2 dl (soija)maitoa
1 kananmuna
2 dl grahamjauhoja
1 tl soodaa
1 tl kanelia
1 tl vaniljasokeria
0.5 tl suolaa
1 rkl fariinisokeria
(1-2 dl raejuustoa)

voita/margariinia paistamiseen

Vispaa sekaisin maito, kananmunat ja omenaraaste. Yhdistä kuivat aineet ja lisää omenaseokseen. Lisää lopuksi raejuustoa, jos siltä tuntuu.

Paista lettu- tai paistinpannulla kämmenen kokoisiksi pannareiksi ja keitä kahvia.

2 kommenttia:

  1. Ooo, ihana tapa aloittaa viikon paras päivä! Ja tuo "mitä nyt kaapista sattuu löytymään" -ideologia sopii aivan täydellisesti tänään vietettävään Älä osta mitään -päivää.

    Otan ihan saletisti tästä vinkistä vaarin. Kiitos!

    VastaaPoista
  2. Oijoi, vitsi joo, päivä lähtee heti ihan eri tavalla käyntiin jos aamupala on vähän luksusta. Kuulostaa herkulliselta!

    VastaaPoista