tiistai 19. heinäkuuta 2011

Hyvää sushia Kalliossa


Lisää ulkoruokintaa. Hakaniemen Rice Garden on ollut auki jo tovin, mutta olen ohittanut sen aina, koska kadulla seisova ständi näyttää halvalta. Ystävä kuitenkin sanoi että paikan sushit ovat oikein kelvollisia joten mars testaamaan. Ja toden totta, hyvää oli!

Hinta-laatusuhde varsin kohdillaan, kuvan pieni setti maksoi 9,80 e, tuoretta oli ja kivasti vaihtoehtoja listalla. Lounasaikaan setit maksavat 8,80 e-12,90 e, saa myös yksittäin.

Pienen ravintolan sisustus oli simppelin tyylikäs, pikku jutut, kuten vesikannu kauniine jääpaloineen ja mausteineen, tuovat aina lisäpisteitä.

 
 
 
Suosittelen, älkää antako kadulla olevan kyltin hämätä.

4 kommenttia:

 1. Hihii, just palasin susheilemasta ks. paikasta! Olen talvesta lähtien lounastellut Rice Gardenissa pari kertaa kuussa, hyvvee on ja hinta-laatusuhde on toden totta kohdallaan! Ihanaa, kun sushia saa vihdoin Hakaniemi-Kallio-akselilta.

  VastaaPoista
 2. No kappas. Joo, tätä on odotettu!

  VastaaPoista
 3. it seems nice sushi! Even there doesn't have Tuna, Nordic salmon is always good quality. the chef was Japanese? when I will visit to Hakaniemi market, I will try it.

  VastaaPoista
 4. Yuka, actually they do have tuna in the menu. I heard that the chef would be Japanese but not sure about this. But yeah, try it! It's next to Sokos, outdoor is not exactly on the street but you'll find it easily.

  VastaaPoista