perjantai 16. heinäkuuta 2010

Herkkusienet kreikkalaisittain


Kuumalla säällä mun tekee mieli syödä etikkaisia juttuja. En tiedä mistä se johtuu mutta tällainen himo nyt tällä kertaa. Ja sitä tyydyttämään löytyi mainio resepti äidin Kasvis -keittokirjasta. Tykkäsin tosi paljon ja sienet voisi liemineen lorauttaa hyvin myös salaattiin, saisi oivan kastikkeen samalla.

Herkkusienet kreikkalaisittain

1 l herkkusieniä
2 dl vettä
3-5 laakerinlehteä
1 murskattu valkosipulinkynsi
suolaa
1 dl valkoviinietikkaa
0,5 dl oliiviöljyä
1 sitruunan mehu
timjamia tai rosmariinia

Ruskista viipaloituja sieniä pienessä määrässä öljyä, viitisen minuuttia. Lisää muuta ainekset pannulle ja kypsytä 15 minuuttia miedolla lämmöllä. Tarjoa kylmänä tai kuumana.

Ei kommentteja: