lauantai 11. elokuuta 2012

Raitasukkaa

Pitkästä aikaa testissä taas Regian itseraidoittuvaa sukkalankaa. Kerän nappasin taannoisella työmatkalla Kuopion kivasta LankaMatkasta. Jotenkin aina välillä vaan haksahdan johonkin noista Regian lukemattomista väriyhdistelmistä - kerällä värit näyttävät aina niiiin kivoilta, mutta lopputulos on aina vähän kuviteltua laimeampi. Mutta hyväksi todettua sukkalankaa se muuten on.

IMG_8345

Se on siis Regian Design Line Ombre Striping -lankaa, väri Fresco (4485).

Sukat menivät ellulle, jonka vakivillasukissa oli jo reikä. Ellu ei taida oikein olla violetin ystävä, enkä ole oranssistakaan ihan varma, tai vaaleanpunaisesta, joten ehkä värit ei nyt menneet ihan kohdalleen vastaanottajaa silmälläpitäen. Mutta kyllä se violettikin kuulemma varpaita lämmittää, onneksi.

IMG_8338

7 kommenttia:

 1. sukat on jalassa parhaillaankin ja oikein hyvin lämmittää, kiitos vielä! hyvät värit nuo on. vaikka ei silti kannata mulle violettia villapaitaa ruveta tekemään... tee oranssi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jaha, nälkä kasvaa syödessä! katellaan sitä villapaitaa sitten... ööö... joskus myöhemmin.

   Poista
 2. Kiitos lankakauppa- vinkistä!!! En tiennytkään Kuopiossa olevan tuota kauppaa!?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti oikein tarkistaa, mutta kyllä olin Kuopiossa ja eiköhän tuo kauppakin ollut. Kivoja paikkoja, sekä kaupunki että puoti!

   Poista
 3. Luin otsikosta, että raitasuklaa. Mutta kyllä nämä sukatkin kelpaisivat. Hyvät värit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. raitasuklaa oliskin kivaa, valkoista ja tummaa vois kokeilla jotenkin kerrostaa. hmm.

   Poista
  2. joo samoin olen jo pari kertaa lukenut että raitasuklaa, nyt sitä reseptiä kehiin pikku hiljaa. minä näen mielessäni sellaista seepramaista raitaa. eikös sulla ollut joku sellainen vähän brownie-tyyppinen resepti?
   t. marjo

   Poista