tiistai 21. huhtikuuta 2009

Hyvät melonit!

Salaatissa nimittäin! Tämän päivän salaatti löytyi Joka tyypin ruokakirjasta. Keittokirja johon aluksi suhtauduin hyvin ennakkoluuloisesti, on osoittautunut kelpo oppaaksi. Ja täytyy todeta että suhtaudun hieman ennakkoluuloisesti myös hedelmien käyttöön ruuassa, mutta tässä salaatissa meloni maistui niiiin hyvälle!


Pastasalaatti
1pss (500g) juustotäytteisiä tortelliineja (huomasin kotona että pakkauksessa oli vaan 250g, oli kyllä ihan riittävä määrä)
2 tomaattia
1/2 kurkku
1/2 hunajameloni (mulla oli cantaloupe-melonia, nam!)
tuoretta basilikaa
1 ruukku rucolaa
parmesaaniraastetta

Kastike:
0,5 dl oliiviöljyä
2 rkl balsamicoa
1 tl sinappia
1 rkl hunajaa
suolaa, mustapippuria

Keitä tortelliinit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä. Halkaise tomaatit, purista mehu pois ja kuutioi. Sekoita pilkotut kasvikset, hienonnettu basilika, rucola ja tortellinit. Lisää parmesaaniraaste. Sekoita kastike ja lisää se salaattiin juuri ennen tarjoilua tai pidä vieressä, mun mielestä salaatti itseasiassa maistui erinomaiselta ilmankin sitä.

Ei kommentteja: