keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Mainio pyttipannu pinaatilla ja fetalla


Mun piti alunperin tehdä pyttipannua perunasta, ruusukaalista ja fetasta, mutta ruusukaali oli loppu ja ehkäpä hyvä niin, sillä tästä tuli todella hyvää!!

Feta-pinaatti-pyttipannu (kahdelle)
12 pienehköä keitettyä perunaa
100g luomubabypinaattia
100g fetaa
1 nippu kevätsipulia
2 rkl pinjan siemeniä
oliiviöljyä, suolaa, paprikamaustetta

Paahda siemenet kuivalla paistinpannulla ja siirrä lautaselle odottelemaan. Lorauta oliiviöljyä pannuun ja lisää kuutioidut perunat. Paistele hieman aikaa, lisää suolaa ja paprikamaustetta sekä silputtu kevätsipuli ja paista kunnes perunat saavat kauniin rusketuksen.

Kiehauta vettä ja laita pestyt pinaatinlehdet hetkeksi kiehumaan kunnes ne menevät kasaan. Kaada vesi pois ja lisää lehdet pannulle. Ihan lopuksi lisää vielä murennettu feta ja sekoita jotta feta hieman sulaa. Siirrä pyttis lautasille ja viimeistele paahdetuilla pinjan siemenillä. Namnam!! Ja tämän myötä hyvää vappua kaikille!

3 kommenttia:

  1. Vitsit, sä kyllä kokkailet mainioita herkkuja! Tiiä milloin mä ehin näitä kaikkia syyä:)!!

    VastaaPoista
  2. Tosi makoisan näköistä, vesi herahti kielelle :)

    VastaaPoista
  3. Sanna, no pitäähän sitä joka päivä jotain syyä :)
    Suosittelen tätä kyllä lämpimästi!

    VastaaPoista