keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Hilloa!

Tässä mustikkaa ja kirsikkaa au naturel..


Ja tadaa, hillona!


Reseptit suoraan hillosokeripussin kyljestä, löytyy myös Dansukkerin sivulta. Nyt puuttuu enää letut!

6 kommenttia:

  1. mää en kestä, vielä tuommoset hillokehatutkin! kasvaiskohan kirsikkapuu parvekkeella?

    VastaaPoista
  2. Hehee, nuo hatut sain Loviisan Marimekon myymälästä ihan ilimaseks kun menin kysymään olisko mitään ylijäämätilkkuja. Ja olihan niitä :)

    Hmm, kirsikkapuu on aika jättimäinen mutta voin tuoda sulle taimen jos haluut testaa! Mun tavoitteena olis saada vähän yrttejä kasvamaan kotona, tosin en onnistu pitämään viherkasvejakaan elossa niin saas nähdä.

    VastaaPoista
  3. Mä haluaisin tulla Jytis sun luo lettukesteille.

    VastaaPoista
  4. Lupaan järjestää lettukestit ensitilassa!
    Tän päivän Hesarin ruokasivuilla muuten ihania kirsikkareseptejä, aaaah.

    VastaaPoista
  5. Kirjaanpa onnitteluni tämän uusimmankin postauksenne alle:

    ONNEA KESÄ-HEINÄKUUN RUOKAHAASTEEN VOITTAJALLE!!!

    tv. Keittiö Piemonten sydämessä

    VastaaPoista
  6. Uijui!!! Jee!! Johan meni jännäksi. Kiitokset onnettarelle, äänestäjille ja järjestäjille :)

    Nyt alamme kuumeisesti muotoilemaan elokuun haastetta, siitä lisää huomenna!

    VastaaPoista