lauantai 1. syyskuuta 2012

Sinne, sinne!


Aavistelen etten ole ensimmäinen, joka keksi tämän nerokkaan otsikon. No siltikin. Porvoosta löytyy mainio ravintola, Bistro Sinne.


Päivän kalana nautitut ahvenet hurmasivat. Oli jännää linssilisuketta ja vaahtoa ja kaikkea. Vierustoverin ranskalaiset olivat kesän parhaat.Itse tehdyn jäätelön ja villivadelmien kanssa tarjottu salmiakkimarenki oli huikean hyvää.


Eikä edes maksanut törkeästi. On se vaan kaiken hehkutuksen arvoinen.

8 kommenttia:

 1. Kiitos tästä jutusta :). Sinne vaikuttaa niin hyvälle! Kerran käytiin ovella Porvoon reissulla, mutta oli tupaten täysi, eikä mahduttu lounasaikana syömään. Pitää yrittää pian uudestaan!

  VastaaPoista
 2. Kivalta paikalta vaikuttaa ja plussaa siitä, et lasten listalla näytti olevan kaikki annokset puolikkaan kokoisina. Ei oo yks eikä kaks ravintolaa, missä on vaan ranskiksia ja lihapullia lapsille.

  VastaaPoista
 3. Ooh, sinne! Vaikuttaa kaikin puolin niin mainiolta paikalta, että Porvooseenmenojalkaa rupesi oitis vipattamaan. :)

  VastaaPoista
 4. Kiva tietää! Porvoossa kun tulee aina kesäisin käytyä...

  VastaaPoista
 5. On ollut kiva lueskella muidenkin mukavia kokemuksia paikasta, ei omat hehkutukset olleet tuulesta temmattuja :)
  Toi salmiakkimarenki teki lähtemättömän vaikutuksen, melkein tulee uniin.

  VastaaPoista
 6. olipas houkuttelevan näköiset annokset! Perunat sanomalehdessä, jes! Ja tuo jälkkäri!

  VastaaPoista
 7. Kiitos viesteistänne!

  Kävin paikassa ennen tuota Nytin viiden tähden arviota, nykyään kuulemma pöytävaraus on tarpeellinen, jopa luonaalle. Mutta tosiaan on kyllä Porvoo-retken arvioinen. Sisustuksessa paljon kivoja yksityiskohtia, lamput olivat kukkaruukkuja, joka pöydässä eri yrttipuska, näkkileipä tarjottiin puuhalosta jne. Tsekatkaa myös nerokas naulakko jos menette! Ja tosiaan, testatkaa salmiakkimarenkia :)

  Niin ja keliaakikot hoi, alkuun sai kolmea (!) erilaista gluteenitonta leipää, joista kaikki olivat itse tehtyjä! Ennenkuulumatonta.

  VastaaPoista
 8. Hieno ja inspiroiva ranetarjoilu!

  VastaaPoista