keskiviikko 19. elokuuta 2009
Intialaiset pannuperunat ja jugurttikastike
Mun piti itseasiassa tehdä uuniperunoita intialaishenkisillä täytteillä, mutta eipä löytynyt sellaisia perunoita kaupasta. En tiedä onko niitä edes ympäri vuoden saatavilla, mutta onneksi löytyi hyviä uusia perunoita. Mausteisia olivat, jugurttikastikkeen kanssa just hyvä!
Intialaiset pannuperunat (kolmelle)
700g uusia perunoita
1 sipuli
2 rkl oliiviöljyä
1 tl garam masalaa
0,5 tl jeeraa
0,5 tl chilitahnaa
suolaa maun mukaan
Huuhtele ja halkaise perunat. Keitä n. 15 minuuttia. Kuumenna öljy pannulla ja lisää mausteet. Anna mausteiden kuumentua ja lisää pilkottu sipuli. Kuullottele hetki ja lisää keitetyt, valutetut perunat pannulle. Paistele n. 10 minuuttia sekoitellen.
Jugurttikastike intialaiseen tyyliin
300g tomaatteja
3 dl maustamatonta (soija)jugurttia
1/2 ruukkua korianteria
ripaus suolaa
Huuhtele ja pilko tomaatit. Silppua korianteri ja sekoita tomaattien kanssa jugurttiin. Lisää ripaus suolaa ja anna maustua jääkaapissa hetki ennen tarjoilua.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja: