
Kvinoaletut (6-8 pientä lettua)
1 dl kvinoaa
0.5 dl maissitärkkelystä (l. maizenaa)
1 tl leivinjauhetta
2 kananmunaa
1 dl kermaa / maitoa
suolaa, hunajaa
voita paistamiseen
Jauha kvinoa (tehokkaassa) tehosekoittimessa jauhoksi (voit käyttää myös valmista jauhoa, lisää sitä hieman enemmän kuin 1 dl). Siivilöi sekaan maissijauho ja leivinjauhe. Vatkaa sekaisin muna ja kerma, lisää kuivat aineet ja sekoita. Mausta maun mukaan ja paista letuiksi.

Kvinoahan (eli quinoa) on kamalan terveellistä, eli nauti hyvällä omallatunnolla. Kvinoajauho ja letut tuoksuvat mielestäni herneeltä, ja letut sopivat ehkä paremmin suolaisten täytteiden ja lisukkeiden kanssa. Mutta älkää luulkokaan, että tämä estää minua syömästä omiani hillon kera... :)
Joojoo, hilloahan voi laittaa melkein mihin tahansa! Mutta siis hyvä idea ja näyttää todella herkulliselta. Ja heti tuli nälkä.
VastaaPoistaMun mielipide näistä letuista parani vielä loppua kohti. Teen kyllä toistekin.
VastaaPoistanäistä tuli mieleen amaranttilätyt, joiden ohje oli jossin keittokirjassa. täytyypäs kaivaa esiin, olis aika hyvää ainesta viikonloppuherkutteluun!
VastaaPoistaJa hei, nää kookosletut kuulostaa kanssa aika mielenkiintoisilta!
VastaaPoistahttp://kiloklubi.fi/reseptit/avaa/Kookosletut/382892/