tiistai 16. marraskuuta 2010

Pari pikku projektia

Pari kuvaa viihtyisästä kaupunkikaksiostamme! Eteisen olemme sisustaneet aika pelkistetysti, panostimme lähinnä tapettiin. Lattia on kätevä peittää pahvilla, niin ei parketti kulu. Pahvin päälle uskaltaa sitten kasata tavaraakin ihan reippaasti.


Kylpyhuone on puolestaan erittäin käytännöllinen muuten, paitsi että suihkua ja vessaa ei ole. Mutta tässä meidän ratkaisussa materiaali- ja kalustevalinnat on tosi huokeaita! Ja kaikenlaisilla jännillä vekottimilla ja työkaluilla voi leikkiä huoletta, kun ei ole mitään rikkoutuvaa lähettyvillä.


No, oikeasti nämä rauniot muodostavat vielä joskus toivottavasti kivan ja toimivan kylppärin. Hieman tässä aikataulut tuntuvat venyvän (pari viikkoa on ilmeisen laaja käsite), mutta ehkä ne remppatyypit vielä ilmaantuvat paikalle viimeistelemään homman - viikon verran on ollut aika hiljaista...

Käsityö- ja kokkailuinto on remontin myötä ollut jotenkin kadoksissa. Kun on koko koti sekaisin, niin ei oikein pysty keskittymään mihinkään innovatiiviseen. Laitetaan kuitenkin kuva projektista, joka sai alkunsa eräästä epäonnisesta lakanoiden värjäysoperaatiosta. Ei tullut käyttökelpoisia lakanoita, mutta tuli matonkuteita! Ja niistä virkkailin koreja Maijan kirjaamalla ohjeella.


En ole vielä päättänyt tuliko näistä koreista miten kivoja. Alkuperäissuunnitelmissa niitä oli päätymässä joulupaketteihin, mutta harkitaan nyt vielä. Ehkä siellä uudessa uljaassa kylpyhuoneessa tarvitaan harmaita säilytyskoreja.

(Korien taustalla komeileva riemunkirjava kangas ei muuten ole valintamme vasta verhoiluttamamme sohvan päälliseksi, vaan sohvaa remonttipölyltä suojaava peitto. Ehkä vielä joskus pääsen esittelemään sen sohvankin. Olisin kyllä jo valmis luopumaan tuosta olohuonetta koristavasta ihanan pirtsakasta väriläiskästä...)

6 kommenttia:

 1. Tuon tapetin huolisin meillekin.

  VastaaPoista
 2. Kivoilta näyttävät, nätti harmaan sävy! Mä olen käyttänyt omia korejani muun muassa eteisessä lapasten ja huivien säilyttämiseen, toimisivat varmasti kylppärissäkin.

  VastaaPoista
 3. No ohhoh, siellähän on laitettu leka heilumaan! Näyttää jotenkin tutulta.. peukkua remontille ja etenkin sen loppuun saamiselle. Kyllä se sitten valmiina on kaiken tuskan arvoista!

  VastaaPoista
 4. Jonna, Tapettitaloon ostoksille vaan! Ja Maija, eiköhän noille koreille vielä käyttöä löydy. Sävy on ihan kiva, mutta erittäin epätasainen... ilmeisesti ei kannata yrittää värjätä kerralla täyttä koneellista lakanoita.

  Eki, toivotaan niin! Pelkään vaan, että tästä tulee semmonen jouluksi suihkuun -projekti... remppafirmasta soitettiin eilen että tyypit on sairaana ja jatkavat hommia aikaisintaan ens maanantaina. Että semmonen puolentoistaviikon breikki tuli väliin. Huoh.

  VastaaPoista
 5. Ou nou, nuo viivästykset on ihan kamalia! Miten ne voikin sairastua tällaisella hetkellä?!

  Tulkaa meille kylään ja suihkuun, jos alkaa hirmuna ahistaa.

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 6. Hertta, saatetaan kuule vielä tullakin! Otetaan likapyykitkin mukaan.

  VastaaPoista