keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Kiitospäivän ateria

 
Loma ja Chuseok. Juhlan kunniaksi menimme ruokailemaan paikkaan, jossa sai pöytään oman kaasupöhisijän. Paikkaan, jonka ikkunassa näimme kuvan tofusienipadasta.


Tosin moni ravinteli ei ollut aukikaan pyhäpäivien takia. Syömässä oli vain yksi perhe meidän lisäksi.


Kaikki muu oli tulista, paitsi nuo mustat pavut.



Joitakin villiyrttejä. Yläoikealla chilitahnaa, joka olisi oikeasti kuulunut suoraan pataan, mutta se laitettiin erikseen meitä ajatellen.


Tunnustan, etten maistanu tuota hyytelöä. Maistoin kuitenkin paikan emännän valmistamia riisipalleroita. Hän oli tehnyt niitä itselleen, mutta tarjosi meillekin.


1 kommentti:

  1. Siis tuo ruokalajien määrä siellä on aina yhtä mykistävää.. kippoa ja kupppoa riittää. En laittaisi pahakseni istumista tuohon pöytään!

    VastaaPoista