perjantai 22. lokakuuta 2010

Suppispaneroitu tofu


Jokin aika sitten tein Sillä Sipulin opastuksella tattipaneroitua kalaa joka oli aivan älyttömän hyvää. Pohdin jo silloin että tätä voisi testata myös tofuun ja nyt vihdoin sain ajatuksen toteutukseen, tatit vaan vaihtuivat suppilovahveroihin. Huomioita: sieniä ja suolaa olisi saanut olla enemmän, tofu jää niin helposti alimaustetuksi. Pihvit olisivat saaneet olla myös hieman ohuempia. Mutta sienipanerointi on mielestäni edelleen mahtava keksintö. Kaikki meni.

Resepti löytyy ylläolevista linkeistä, en laita sitä nyt uudestaan. Sen sijaan sanon hetkeksi aikaa heipat ja painelen syyslomalle, ah!

3 kommenttia:

  1. heippa - lomalla nähään!

    ja totta se on, että vaikka tässä on tullu tofua paistettua aika monta kertaa, nii aina se yllättää miten paljon mausteita oikeasti pitää laittaa.

    VastaaPoista
  2. Oi! Herkullinen idea, tämän on pakko olla hyvää. Tofun suurkuluttajalle tällaiset vähän erilaiset ja kekseliäät reseptit on aina tervetulleita.

    VastaaPoista