maanantai 23. toukokuuta 2011

Herra Kettu

Meillä juhlittiin eilen vauvelin puolivuotispäivää (hui, kuinka aika rientää!). Lahjojen päälle hän ei vielä ymmärrä, mutta äitipä ymmärtää. Ja niin vauva sai tämän ihanan Ferm Livingin Mr. Frank Fox -tyynyn.


Ja koska päivänsankari oli selvästi kiinnostuneempi pakkausmateriaalista kuin itse lahjasta, oli äipällä aikaa kuvata tyynyä toisessakin huoneessa.


Hauskasti sopii tyyny tuohon vanhaan lipastoon, jonka taannoin kirppikseltä ostimme ja maalasimme tuollaiseksi vanhan turkoosiksi (väitän yhä, ettei se ole mintunvärinen). Samalla näkyy lempiseinäni uudessa kodissamme. Edellisillä omistajilla oli hyvä maku, kun olivat valinneet yhdelle seinälle Tapettitalon vihreät kukot. Kernaasti ne siihen saivat jäädä!

6 kommenttia:

 1. onnellista puolivuotispäivää pallerolle! aika hienon lahjan sai - äiteellänsä on selkeesti hyvä maku!

  VastaaPoista
 2. Awww! Samaa mieltä ja myös tuosta tapetista, huippuhieno!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kiitos! Juhlistimme myös syömällä (tai no "syömällä") ensimmäisen kerran porkkanaa. Jätetään nyt niiden ilmeiden julkaiseminen toistaiseksi, vaikka aikamoisen mojovat nyrpistykset porkkana saikin aikaan.

  VastaaPoista
 4. Onnea puolivuotiaalle! Ihana on myös tyyny ja tapetit.

  VastaaPoista
 5. Mitähh ihmettä, joko puoli vuotta hurahti näin nopeasti?! Tosi symppis tyyny ja kävinpä hyvä munkki tuon tapetin kanssa.

  VastaaPoista
 6. Kiitos vaan vieläkin! Ja Eki: todellakin kävi munkki ja mäihä jne., koska asuntonäytöissä, joissa kävimme, oli yleisin sisustusväri vaaleansininen! En oikein ymmärrä, miksi niin moni haluaa sisustaa/tapetoida vaaleansinisellä. Se on ehkä mun inhokkivärein. Hrrr...

  VastaaPoista