sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Tack och adjö!

Rakkaat lukijat,

Meillä on teille kerrottavaa. Toivottavasti ette ota uutista yhtä raskaasti kuin eräs johtaja:Kiitos äidit, kiitos asuintoverit, kiitos kaikki lukijat! On ollut ihana blogata Herkkua ja Koukkua viisi ja puoli vuotta. Nyt on kuitenkin aika suunnata kohti uusia tuulia. Blogi hiljenee, mutta kerhoilumme jatkuu - siitähän kaikki alkoikin. Pöytä täyteen herkkuja, kaverit siihen ympärille ja kutimet käteen - suosittelemme lämmöllä muillekin.

Kiitos vielä. Toivottavasti tapaamme vielä muissa merkeissä! Voikaa hyvin!

EDIT: Kiitos tuhannesti ja miljoonasti kaikista mieltä lämmittävistä kommenteista, mitä olemme saaneet. Blogillamme on parhaat lukijat!

Vaikka Herkku ja Koukku nyt sulkeutuu, niin emme me täältä netistä mihinkään katoa. Uusia blogivirityksiä saattaa olla vireillä - kerromme niistä täällä, jos ja kun konkretisoituvat. Ekin (eli Eevan!) puutarhamaailmaan sijoittuva sivusto aukeaa 1.5. ja linkin löydät täältä vappuna.

Kuulemisiin!

34 kommenttia:

 1. Nyyh, nyyh. Niin oli hyviä ohjeita. Kootkaa kirjaksi!
  Riikka

  VastaaPoista
 2. Kyllä tää nyt vähän vetää mielen matalaksi, mutta enköhän toivu ajan kanssa. Hauskaa muuta elämää!

  VastaaPoista
 3. Pitkäaikainen lukija kiittää! Molempia aihealueita on seurattu mielenkiinnolla vaikken ole tainnut kommentoidakaan. Mahtava video, yksikseni täällä hekottelen! En tiedä viittasitteko meidän blogiin tuolla joulukuusella, mutta sitä on tosiaan Wienissäkin tehty suurella menestyksellä! Kaikkea hyvää teille! T. Reetta / Helloillamme

  VastaaPoista
 4. Voi kurjuus. Mun tulee teitä ikävä. Kerhoilkaa hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskaa helpotti kyllä video, joka herätti konsolipeleihin keskittyvän miehenkin kysymään "Mitä sä käkätät siellä?" :D

   Hitti-Mutti -kastike, voi kommentoiva äiti sentään :')

   Kiitos hienosta blogista!

   Poista
 5. Kiitos näistä vuosista <3. Ja ihan m-a-h-t-a-v-a video. Nauruitkulta ei voinut välttyä!

  VastaaPoista
 6. Kyynel kun lopetatte :( mutta kiitos kaikista kivoista resepteistä ja hetkistä!

  VastaaPoista
 7. Voihan ei! Takaisin voi onneksi aina palata, jos vähänkään alkaa tuntua siltä.

  Kiitos koukuttavan herkullisista blogivuosista!

  VastaaPoista
 8. Kiitos ja toivottavasti saatte lapset isoksi ja palaatte pian takaisin tänne.

  VastaaPoista
 9. Kiitos ny, että näinkin kauan jaksoitte! :) Onhan tää niinku yhden aikakauden loppu.

  VastaaPoista
 10. Kiitos näistä vuosista ja hyvää jatkoa.

  VastaaPoista
 11. Kiitos kivasta blogista ja tsemppiä jatkoon!

  VastaaPoista
 12. Kiitokset meidänkin puolesta näistä vuosista. Monet oivallukset ja naurut on näiltä sivuilta saatu. Olipa suuri kunnia päästä teidän videolle!
  Oikein hienoa jatkoa teille kaikille!

  VastaaPoista
 13. Voi odottelinkin videossa koko ajan lohduttelukohtaa ja sitä että siinä kerrottaisiin vanhojen tekstien kuitenkin jäävän paikoilleen, ja niinhän siinä kerrottiinkin :) Kiitoksia paljon ihanasta blogista. Siihen on ilo palata, vaikkei uusia tekstejä enää ilmestyisikään.

  VastaaPoista
 14. Kiitos kuluneista vuosista! Vähän haikea fiilis, mutta video helpotti pahimpaan tuskaan.
  Hyvää jatkoa teille kaikille! :)

  VastaaPoista
 15. eiiiiiiiiii miten loistava video :-) harmillinen uutinenhan tuo teidän lopettamisenne on, mutta ymmärrettävää toki. Onnea uusiin haasteisiin ja vaiheisiinne !

  VastaaPoista
 16. Voi video, minkä teitte! :) kaikkien onneksi arkisto jää elämään. Kaikkea hyvää tulevaan, ehkäpä jossain toisessa muodossa jatkatte tahoillanne - ainakin sillä alkuperäisellä ajatuksella eli tapaatte toisianne, sehän se on tärkeintä.

  VastaaPoista
 17. Seurassanne on ollut ilo olla! Miettikäähän vielä kerran, jos kuitenkin sen valtakunnan johtavan kotoilumedian..? Kiitos myös maanantaiaamun ääneennauruista.

  VastaaPoista
 18. Aber nein! Kiitos riemukkaista vuosista. <3

  VastaaPoista
 19. Mistä te keksitte näitte juttuja :D "samantien koko internetin voisi sulkea", totta, herkku ja koukku on kyllä aikansa parhaita blogeja. Iso kiitos ja kaikkea hyvää teille!

  VastaaPoista
 20. :) vitsi mä otan exceltaulukot heti käyttöön, että saan arjenhallinnan kuriin, yritän pidellä vielä omasta blogistani kiinni.

  Että saitte nauramaan näin ikävällä asialla!
  Tack och adjö!

  VastaaPoista
 21. Onpa harmi, mutta ymmärtäähän tuon, että muutakin elämää ja velvollisuuksia on. Kiitos kivasta ja hyväntuulisesta blogista, olen tainnut lukea sitä lähes alusta asti ihan vakkarina. Useita reseptejä olen kokeillut ja tainnut muutamat neulomisohjeetkin delegoida eteenpäin, kun omissa käsissä kutimet ei oikein toimi. Hyvää jatkoa! /Elina

  VastaaPoista
 22. Kiitos, että olen saanut elää monet seikkailut bloginne kera vuosien myötä <3 ! Ymmärrän, että elämä menee eteenpäin ja tilanteet vaihtuvat. Iloisesta asiasta ei saa tulla taakkaa ;) Ihana, että jatkatte kokoontumisianne. Ilman blogianne elämä olisi ollut paljon köyhempää...

  Terveisin Äitiliini

  VastaaPoista
 23. Nyyh, mutta joo, paljon iloa ja energiaa uusiin haasteisiin herkkujen ja koukkujen saralla. :)

  VastaaPoista
 24. Nauroin vedet silmissä videolle! Kiitos hyvän mielen ja kielen vievästä blogista! :)

  VastaaPoista
 25. Kiitos ihanasta blogista ja siitä että se jää tänne luettavaksi. Palailen aina välillä, kun mietin että mites joku herkku menikään...

  VastaaPoista
 26. Kerrassaan murheellinen uutinen! Onneksi mainio filkka vähän loiventaa mielipahaa. Hyvää jatkoa!

  VastaaPoista
 27. Oi ja voi, no onhan tämä murheellista, kun on ollut niin ihanaa lukea tätä blogia. Mukavia ja herkullisia hetkiä eteenpäinkin! :)

  VastaaPoista
 28. Hitsin pitsit! Tätä on nyt ilmassa ja tunnustan itsekin pohtivani aika ajoin, kun alkaa tätä ikääkin tulla... :) Mun suosikki-blogejani olette olleet, vaikka en ole joutanut juuri kommentoimaan viime aikoina. Hyvää jatkoa ja inspiroivia uusia polkuja!

  VastaaPoista
 29. Voi ei, mutta kiitos!

  VastaaPoista
 30. No, milläs tämä eläkeläinen aamunsa inspiroi käyntiin, kun ei herkkua eikä koukkua? Aikansa
  kutakin ja onhan niitä lehtiäkin lopetettu ja taas aloitettu uudestaan. Kiitos ja kaikkea hyvää
  jokaiselle herkulle ja koukulle. Ja voineehan näitä sivuja kuuden vuoden ajalta vielä plarailla tästä
  eteenkin päin.
  -telle-

  VastaaPoista
 31. Kiitos kauniista, inspiroivasta ja hyvää mieltä tuottaneesta blogista! Tuntuu haikealta, että se on nyt unten mailla, mutta upea joulukalenteri oli hieno loppuhuipennus. Kaikkea hyvää tuleville hankkeille! Jos bloggaaminen jatkuu toisaalla, siitä olisi kiva kuulla vaikka täällä.

  VastaaPoista