perjantai 10. syyskuuta 2010

Me juhlitaan - ja arvotaan!

Tadaa! Herkku ja Koukku -blogi täyttää tänään komeat kaksi vuotta (ja itse kerho jo kolme)! Viime vuonna juhlistimme näin, mutta nyt järjestämme blogimme ensimmäisen arvonnan ikinä.

Arvomme synttäripaketin, jossa on Makeaa ja suolaista puutarhasta -kirja sekä Handepanden taiteilemat kämmekkäät.

Arvontaan pääsee osalliseksi ilmoittamalla kommenttiboksissa nimimerkkinsä (pelkkä anonyymi ei siis riitä) ja antamalla meille palautetta. Voi esimerkiksi kertoa, miksi lukee Herkkua ja Koukkua tai millaisia juttuja blogista eniten tykkää lukea. Alun perinhän aloitimme blogin ihan omaksi iloksemme, mutta matkan varrella on tarttunut mukaan muitakin lukijoita - mikä on tosi hauskaa!

Blogaajinahan olemme varsinaisia sekakäyttäjiä, kun teemme sekä ruokaa että neulomme, virkkaamme ja askartelemme. Ruokablogauksia tulee ihan luonnostaankin enemmän, koska joka päivä tulee syötyä, mutta vastaavasti villapaita ei valmistu yhdessä päivässä. Meille H&K on kuitenkin ruoka- JA käsityöblogi - nimikin sen kertoo.

Mutta mitä mieltä olette te? Sana on nyt vapaa! Osallistumisaika päättyy ensi viikon perjantaina 17.9. Lauantaina sitten arvotaan voittaja.

Arpaonnea ja juhlamieltä!

88 kommenttia:

 1. Satunnainen vierailija10. syyskuuta 2010 klo 8.01

  Onnea! Minusta on ainakin kiva lukea kaikenlaista eikä vain ruokaa ;) vaikka se niin hyvää onkin. Ihastuin viime joulun alla joulukalenterinne ja odotan jo seuraavaa innolla.

  VastaaPoista
 2. eksyin tänne aikanaan Hesarin jutun kautta ja jäin koukkuun (pun not intended.)

  tykkään molemmista, resepteistä ja neulejutuista (siis nimenomaan pidän niistä resepteistä ja neuleista, jotka tänne päätyvät, en geneerisesti), mutta eritoten pidän siitä fiiliksestä, jolla kaikki toteutetaan, sekä tietystä yllättävyydestä aihevalinnassa. tulee sellainen olo, että kirjoitatte oikeasti (hyvällä tavalla) omaksi iloksenne.

  niin, ja kirjoitustyyl(e)istä pidän myös kovasti.

  kovasti onnea! jatkakaa vielä pitkään, pretty please :)

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea!

  Teillä on kyllä kaunis blogi! Olen itse aina ollut vähän kiinnostunut neulomisesta, mutta en ole koskaan ollut tarpeeksi motivoitunut, että jaksaisin oikeasti aloittaa mitään työtä. Kun olen seurannut blogianne olen oikeasti saanut sitä puhtia tekemään jotain. Eli kiitos siitä! :) Tunnelma blogissa on erittäin kodikas ja siitä minä tykkään :)

  Vielä kerran onneksi olkoon:)

  VastaaPoista
 4. minunkin mielestäni monipuolinen blogi on vain ja ainoastaan plussaa. itsekin olen omassa blogissani pyrkinyt siihen, että kaikenlaista on esillä. se tuo kivan tunteen kun koskaan ei tiedä minkälaista postausta on tulossa :D

  VastaaPoista
 5. Onnea blogisynttäreille!

  Tulin tänne alkujaan jonkun toisen blogin linkistä. Itselläni on virkkuukoukku keskellä kämmentä, mutta luen mielelläni toisten aikaansaannoksista! Ruoka- ja muut jutut ovat kivoja, ja useampi kirjoittaja (varustettuna erityyppisillä ruokavalioilla) varmistaa monipuolisuuden. Tykkään :)

  VastaaPoista
 6. Minua kiinnostaa eniten vegaaniset reseptit :)

  VastaaPoista
 7. Onnea ja kiitos ihanasta blogista!

  Herkkua ja koukkua on kiva lukea hauskan sisältönsä takia (sekä hyvä ruoka että käsillä tekeminen on lähellä sydäntäni), mutta myös sen takia, että postaustahti on tiheä. Minusta on myös kiva, kun blogin pitäjiä on useampi, niin teidän kaikkien osaaminen ja kiinnostuksen kohteet nousevat esille.

  Ja sanomattakin on selvää, että sana ja kuva on teillä hallussa kiitettävästi.

  Rruuanlaiton ja neulomisen iloa jatkossakin!

  VastaaPoista
 8. Onnea minunkin puolesta!
  En muista ihan tarkaan kuinka tänne eksyin, mutta aikaa siitä on jo vierähtänyt. Kuten moni muukin jäin koukkuun. Teillä on jotenkin rauhallinen tyyli ja kokonaisuus vie mennessään.
  Koska blogi on todellakin teidän en lähde ollenkaan arvostelemaan mikä on hyvää tai huonoa (ei sellaista edes ole) vaan toivotan hyvää jatkoa ja jatkakaa samaan malliin!

  VastaaPoista
 9. Minäkin tykkään nimenomaan siitä, että tässä blogissa on yhdistetty ainakin kahta niin ihanaa asiaa. Käsitöitä ja ruokaa.

  Jatkakaa samaan malliin!

  VastaaPoista
 10. Moi ja onnittelut! Seuraan blogianne ihanien juttujen (kiva kun jaksatte kirjoittaa!) ja vegaanireseptien takia, erityisesti makeat leivonnaiset ja kaikki kasvisten sovellusreseptit viehättävät. Neulejutut silmäilen ja samalla toivon, että innostus moiseen tarttuisi joskus minuunkin :)

  VastaaPoista
 11. Herkku ja koukku on kyllä onnistunut nimi; asiasisällön monipuolisuus on se, mikä nappaa minua.

  VastaaPoista
 12. Onnea! Minuakin viehättää monipuolinen sisältö ja rento tekemisen meininki! Erityisesti kasvisruokapainotteisuus on plussaa.
  Hyvää jatkoa teille ja blogille.

  VastaaPoista
 13. Herkku ja Koukku koukuttaa ;) Erityisesti minua kiinnostaa reseptiblogaukset, mutta myös neulonta- ym. jutut on kivoja! (Tulee aina sellanen fiilis, että pitäisiköhän itsekin kaivaa puikot esiin.. seuraavassa hetkessä tuleekin jo joku kiinnostava ruokaresepti ja päädynkin kokkailemaan :D Se kun on tällä hetkellä lähempänä sydäntäni. Blogi on siis inspiroiva.) Erityisen hyvin neulejutuista on jäänyt mieleen se seikkaileva pingiivini! Se oli niin suloinen :)

  Tosiaan, blogin hyviä puolia on sen monipuolisuus, eikä herkku ja koukku olisi mitään ilman teitä kaikkia! Kuvat on kauniita ja kuten edellekin sanottu, fiilis on kotoisa.

  Onnea blogille ja hyvää syksyä! :)

  VastaaPoista
 14. Onnea taaperolle! Olen löytänyt täältä monta herkkureseptiä, joita olen kokeillut suurella menestyksellä. Jopa lihan nimeen vannova siippani on mukisematta maistellut erinäisiä kasvishyvyyksiä ja joistakin herkuista on tullut meidän perheen vakiosafkaa. Täältä löytyy myös silmäkarkkia kauniiden esineiden ja neuleiden ystävälle. Kaiken kaikkiaan oivaa luettavaa. :)

  VastaaPoista
 15. Paljon onnea hienolle blogille.Olen kai seurannut tätä melkein alusta saakka,ja aina täältä löytyy jotain kivaa,oli se sitten ruokaan tai käsitöihin liittyvää:-)

  VastaaPoista
 16. Kyllä monipuolisuus on plussaa. Vaikken itse ole koskaan saanut kutimilla edes sukkaa aikaiseksi, niin ei se estä arvostamasta ja nauttimista toisten käden aikaansaannoksista ja hyvälaatuiseta bloggauksesta. Ja niinkuin sanottu, eniten on kuitenkin ruokaa... Onnea juhlapäivälle!

  VastaaPoista
 17. Tykkään bloginne kirjavuudesta tosi paljon. Naisten elämähän on juurikin tällaista: herkullista sillisalaattia. Jatkakaa vain viitoittamallanne tiellä!

  Sadie

  VastaaPoista
 18. Minä olen tullut aina silloin tällöin, satunnaisesti ja sitten ahminut kerralla paljon. Teette tosi kivoja asioita, täällä on hyviä koukkuja ja ihania herkkuja!

  VastaaPoista
 19. Juhuu, onnea blogille! Riittäköön intoa bloggailuun vielä vuosiksi:)!

  Kuten moni muukin on todennut, niin monipuolisuus on valttia! Parasta resepteissä on se, jos ne on kehitelty ihan itse/muokattu jonkun toisen reseptistä, eikä vaan tehty jonkun muun reseptin mukaan. Ja kaikki askartelut sekä neulomukset saa mut innostumaan. Noi kämmekkäät ois niiiin hienoa saada, vaikkei ne olekaan keltaiset;).

  -Sanski-

  VastaaPoista
 20. Tulen tänne kurkkimaan teidän käsityöprojektejanne!

  VastaaPoista
 21. Onnea blogille ja kerholle!
  Minä olen täällä herkkujen perässä :-)

  VastaaPoista
 22. Heippa,

  Luen teitä, koska blogissanne on ruokaa, neulontaa ja muita kotihommia mukavasti kirjoitettuina. Useamman ihmisen pitämä blogi pysyy tuoreena.
  Terv.

  Merja Kuopiosta

  VastaaPoista
 23. Herkun ja koukun olen löytänyt jonkun muun ruokablogin linkkilistasta. Syy siihen miksi jäin koukkuun on Korea. Pitää käydä aina tarkistamassa onko Korea-postauksia tullut. Se on nimittäin jännä maa ja erityisesti jännä ruoka.

  VastaaPoista
 24. Onnittelut vuosipäivänä!

  En enää muista, mitä kautta tähän blogiin päädyin. Tykästyin kuviin, teksteihin ja asenteeseen sekä blogin koko olemukseen. Teistä kirjoittajista huokuu rakkaus ruokaan ja neuleisiin, sekä tietynlainen hyvänolontunne toistenne seurassa.

  VastaaPoista
 25. Onnea!

  Enimmäkseen luen blogianne juurikin herkullisten kasvisreseptien vuoksi, sen vuoksi aikanaan blogiin eksyinkin, mutta nyttemmin olen innostunut myös käsityöaiheisista merkinnöistä.

  VastaaPoista
 26. Minä käyn täällä siksi että tykkään Jytiksestä ja hänen ohjeistaan. Vaikka yksistään Handepanden silmät olisivat käymisenarvoinen juttu.

  Tykkään myös siksi, että joskus bongattuani täällä ihanuuden, pupun eriparisilmillä, sain sellaisen omaksi kavereiden kanssa suklaata vastaan. Minun puolestani se oli loistokauppa.

  Tykkään kovasti blogistanne ja meiningistänne, monipuolisuudestanne. Käsitöistä en käsitä mitään, mutta nekin postaukset henkivät usein ihanaa tunnelmaa.

  Uskaltauduin kommentoimaan ensimmäistä kertaa tänne, kun tajusin ettette halua pitää blogia vain oman piirinne juttuna ;).

  paljon onnea ihanalle blogille ja sen pitäjille! Miten juhlistatte merkkipäivää?

  VastaaPoista
 27. Sattumalta kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Halusin antaa blogillenne tunnustuksen, joka löytyy nyt blogistani. Herkku&koukku:a on mukava lukea monipuolisten juttujen, rennon meiningin, hyvien kuvien ja reseptien vuoksi. Osallistunpa sitten samalla arvontaanne. :D

  VastaaPoista
 28. Onneaponnea koko poppoolle!
  Bloginne on raikas tuulahdus ja monenmoista ihanata inspiraatiota on tullut lukemisen varrella nyittyä mukaan omiin puuhasteluihinkin!
  Parasta on ehkä juuri se tehdään itse ja perinteitäkin vaalien -asenne, jota nykyään on aivan liian vähän liikkeellä.
  Jatkakaa samaan malliin!

  VastaaPoista
 29. Heissan

  Oon sekä herkkuihin koukussa ja koukkuhommat on herkkua!
  Olen saanut molemmista paljon ideoita ja inspiraatiota...tattista hirrrmusesti!

  VastaaPoista
 30. tykkään itsekkin kokkailusta ja käsitöistä, teiltä saa inspiraatiota kasviskokkailuun sekä neulevinkkejä. Olen mm. pitsikämmekkäät neulonut tämän blogin inspiroimana.
  Jatkakaa samaan malliin =)

  VastaaPoista
 31. Onnea kaksivuotiaalle! Löysin vatsa nyt bloginne toisen blogin kautta, ja ihastuin ensisilmäyksellä! Taidokkaita kuvia, ja hyvin kirjoitettuja juttuja :) Itse olen neuleihmisiä joten käsityöhommat kiinnostaa eniten, mutta nuo ruokakuvat sai kyllä jo veden kielelle...

  VastaaPoista
 32. Wuhuu, bileet, onneksi olkoon! Mä olen ainakin ollut lukija jo pitkään, ihan sen takia että blogissanne on aina jotenkin tosi hyvä fiilis. Postauksia löytyy joka makuun ja fiilikseen, on lukijalle palkitsevaa kun teitä on niin monta siellä näppiksen takana. Itse tykkään blogeista, joissa on muutakin kuin pelkkää reseptiä. Myös sellainen tietty arkinen ote on pitänyt mua lukijana jo pitkään, en kaipaa mitään turhaa hienostelua vaan ihan sellaista helposti lähestyttävää kokkailua. Bloggaukset on aina hyvin tehty ja valmisteltu, kieli on huoliteltua ja kuvat hyviä. Tää uusi Korea-postailu on ollut ihan mahtava lisä! Eli jatkakaa samaan malliin :)

  VastaaPoista
 33. Joo, mä en ole vielä teitä kaikki tavannut mutta tapaamani Jytis oli ainakin tosi-ihkun oloinen immeinen. :)

  Minä nyt sattuneesta syystä lueskelen noita ruokapostauksia niinkun omasta mielenkiinnosta mutta ihailen myös käsitöitä! Vaikka itsellä ei aikaa (ja taitoa ja viitseliäisiyyttä) olekaan on ihana nähdä että jollain muulla on:)

  hyvä meno!

  VastaaPoista
 34. Käyn ihastelemassa täällä kauniita neuleitanne ja katsomassa, mitä herkkuja olette valmistaneet. Mahtavaa, että teillä on tällainen ystäväporukka! :)
  Sari

  VastaaPoista
 35. Sekakäyttö on hyvä! Ja rento ote...

  VastaaPoista
 36. Onnea!

  Teidän bloginne oli itse asiassa minun kohdallani sillä tavalla aika merkityksellinen, että eksyin alunperin haun kautta blogia selaamaan... ja ihastuin. Aloin teidän blogista innostuneena selailemaan blogimaailmaa enemmänkin. Voisi siis sanoa, että H&K avasi mulle tien blogien maailmaan. Kiitos siitä!

  Ja edelleen H&K on yksi suosikeista, tietenkin!

  VastaaPoista
 37. Luen aina kyllä kaiken, mutta neulejutut ehkä tarkemmin!

  VastaaPoista
 38. Mä tykkään enemmän ruokajutuista, ja pelkkiä neuleblogeja en seuraa lainkaan, vaikka mulla oikeestaan aina onkin jokin käsityöprojekti työn alla. Eli suhde on tässä blogissa varsin sopiva, jatkakaa samaan malliin!

  VastaaPoista
 39. Onnittelut!!!!

  Itse tykkään kasvisresepteistä eniten :)

  VastaaPoista
 40. Ite eksyin tänne Ravelrystä Handepanden profiilista ja jäin heti koukkuun. Kavisruokaa ja käsitöitä, sopii mulle kuin nyrkki silmään. Jatkakaa olkaat hyvät! :D

  VastaaPoista
 41. Luultavasti päädyin tänne googletettuani isoäidin neliöitä..?!

  Blogi täynnä mielenkiintoista aihetta, pitäähän tätä tulla silloin tällöin kurkkaamaan!

  Ja onnea vaan kaikille synttäreiden johdosta :)

  VastaaPoista
 42. Mina mielenkiinnolla seuraan mita tyttaret on puuhastelleet ja missa puikot ovat heiluneet milloinkin :) Postaukset on mukavan monipuolisia ja kuvat ihania. Onnea 2 vuotiaalle!!


  - ameriikantati-

  VastaaPoista
 43. Bloginne on ihana yhdistelma ruokaa, resepteja ja kasitoita, ja kasvisruokapainoitteisuus kiinnostaa myos.

  VastaaPoista
 44. Onnea! Pidän blogistanne ja luen sitä aivan yksinkertaisesta syystä: itsekin pidän ruuanlaistosta ja neulehommista. Plussana se, että kullakin kirjoittajalla oma vinkkelinsä blogin aiheisiin.

  VastaaPoista
 45. Minäkin käyn noita kasvissapuskoja ihastelemassa ja Korea-eksotiikkaa ihmettelemässä. Toki eksotiikkaa on noissa käsitöissäkin: itse kykenen juuri ja juuri paikkaamaan reiän ja ompelemaan napin tai haalarimerkin, niin että aina tämmöiset taidonnäytteet hämmästyttää :D

  Myöhästyneet onnittelut!

  VastaaPoista
 46. Onnea! Kyllä aika vaan kuluun. Olen seurannut blogianne melkein sen kaksi vuotta, koska se on Kiva, symppis ja mielenkiintoinen. Harrastan itsekin sekä käsitöitä että "keittiökäsitöitä", joten oikeastaan kaikki jutut kiinostaa. Jatkakaa samaan monipuoliseen malliin :)

  VastaaPoista
 47. Tuntuu, että pikkuhiljaa moni oma lemppariblogi alkaa siirtyä enemmän ja enemmän raw-food meininkiin, joka taas ei itseäni 'miellytä'. Te onneksi ette. Aamuisin keitän kahvin, avaan tietokoneen, luen sähköpostin ja tuun innokkaana kkurkkiman olisiko taas tullut lisää kivaa luettavaa ja kokeiltavaa!
  Tykkään blogistanne hurjasti!

  VastaaPoista
 48. Ruokablogin pitäjänä pidän eniten reseptipostauksista. On kuitenkin hienoa, miten olette yhditäneet sujuvasti omat kiinnostuksen kohteenne käsitöihin ja ruuanlaittoon. Osuva "Herkku ja koukku" ei voisi olla parempi nimi blogillenne!

  VastaaPoista
 49. En muista mistä tänne löysin ekan kerran, mutta vakkarilukijaksi napsahdin heti.
  Kiva, että omat kiinnostuksen kohteet: ruoka & käsityöt (+matkailujutut) on ympätty samaan blogiin. Teidän innoittamananne myös oma ruokapainotteinen blogini esittelee välillä jotain käsinkin väkerrettyä.
  Kiitän, kumarran ja onnittelen!

  VastaaPoista
 50. herkun ja koukun sivuille päädyin aikanaan jonkin toisen blogin kautta.
  Reseptit, joita teette eroavat selkeästi omistani ja monet käyttämänne raaka-aineet tuntuvatkin minusta hieman eksoottisilta, mutta juuri siksi blogia on hauska seurata! Vaihtelu virkistää. Ruokakuvat ovat aina kauniita ja herkullisia. Haluaisin nähdä käsitöitä ja askarteluja enemmän.

  VastaaPoista
 51. Minulla on virkkuukoukku JA kauha keskellä kämmentä, mutta siksi onkin niin ihanaa seurata kun työ vaan tuuppaatte kaikkia ihania juttuja katteltavaksi. Että kaikki käy, jatkakaa vaan samaan malliin :)

  VastaaPoista
 52. teissä (blogissa) on molempia, ihania inspiroivia reseptejä ja vinkeitä virkkuu&neulomis ohjeita.. ja kaikki kivassa hengessä. tykkään!

  VastaaPoista
 53. Paljon onnea mahtavalle kaksi-vuotiaalle!

  Herkun ja Koukun parasta antia ovat mielestäni herkulliset reseptit ja ruokajutut, mutta kyllä neulejuttujakin mielellään hieman kateellisena luen. Inspiraatiota täällä on vaikka muille jakaa. Jatkakaahan tytöt samaan malliin :)

  VastaaPoista
 54. Täällä on kiva pirteä fiilis, hyviä kuvia ja minusta on hauskaa, että täällä on muutakin kuin ruokaa! Mukavaa syyskuuta teille jokaiselle :)

  VastaaPoista
 55. Eksyin blogiin luultavasti alun perin jonkin toisen ruokablogin linkkivinkkien kautta. Tykkään!

  Reseptinne ovat kivoja, ja vaikka en itse kovin usein puikkoihin tai ompelukoneeseen tartu, on käsityöohjeitakin mukava lukea. Erityismaininta kämmekkäille näin talven kynnyksellä. Tietokonetta työkseen näpyttelevänä ja vilukissana täytyy varmaan itse yrittää väkertää tuollaiset, jos arpaonni ei suosi :). Inspiroiva blogi siis!

  VastaaPoista
 56. eksyin tänne...monen blogin kautta. Todella hauskan tuntuista touhua teillä! On meilläkin "klubi" kokoontunut, mutta vielä blogikin! Hienoa!

  VastaaPoista
 57. Onnea! H&K on lämminhenkinen hyvän fiiliksen blogi. Loistomeininki!

  VastaaPoista
 58. Olen itsekin "sekakäyttäjä", eli bloggaan ruoasta ja neuleista, tosin olen myös sekasyöjä.

  Ehdin harvakseltaan nettiin, mutta kyllä mä aina tänne kurkkaan. Kommentointi tahtoopi jäädä.

  Teillä on kiva porukka, ja olen inspiroitunut monista pikkuneuleista ja yksi kaarrokeneule (handepanden?) innosti tekemään oman kaarrokeneuleen. Pitkää ikää blogillenne!

  VastaaPoista
 59. Onnea! Kiva visuaalinen ilme ja inspiroivia ohjeita, t Ingrid

  VastaaPoista
 60. Ruokaohjeenne innostavat myös kotiäitiä kokeilemaan sörpöstelytaitojaan. Blogissanne on eloa ja elämää ja aina uusia päivityksiä, koska kirjoittajia on useita. Kiinnostus pysyy hyvin yllä. Onnea hyvälle porukalle!

  VastaaPoista
 61. Oi, onnea! Päädyin tänne aikoinani jonkun kasvisruokavaliota ylistävän blogin kautta. Se on tainnut jäädä nyttemmin vähemmälle huomiolle, mutta tätä seuraan edelleen.

  Omassa töppösessä ei pysy minkäänlainen käsityö, mutta resepteistä olen saanut useaan otteeseen inspiraatiota. Kiva kuitenkin, kun käsitöitäkin löytyy!

  Tykkään kamalasti siitä, että bloggaajia on useampia - kaikkien kädenjälki näkyy. Kukaan ei ole missään nimessä toista huonompi.

  Pääasiassa seuraan blogianne kuitenkin kasvisruokareseptien takia.

  VastaaPoista
 62. Löysin bloginne sattumalta vähän yli vuosi sitten ja yllätyin iloisesti heti alkuun.

  Kivoja reseptejä (sopivat myös allergikolle) ja aivan mielettömän nättejä käsitöitä. Monet sukat, huivit ja muut käsityöt (langan värjäykset tms) ovat saaneet pääni pyöryksiin ja miettimään miksei minulla ole aikaa tehdä mitään.. Mutta on ollut erittäin mukava ihastella teidän tekemisiänne!

  Muihin blogeihin verrattuina on ollut vaihtelevan hauskaa lukea eri jäsentenne bloggausta, se luo mielestäni uuden ulottovuuden tähän touhuun.

  Onnea Kolme vuotiaalle ja toivottavasti jatkatte vielä pitkään tuottaen iloa muillekin :).

  VastaaPoista
 63. Siis nythän on niin, että arvasin aikoinaan teidän järjestävän jonain vuonna arvonnan ja siksi on kannnattanut roikkua mukana kaikki nämä vuodet;DDDD

  No siis ei vaiskaan! Mutta kaikki hyvä on jo tuossa edellä sanottu...Kasvisohjeet ovat lähellä sydäntä. Mutta on kiva lukea myös teidän elävästä elämästä, jokaisen persoonallisuus paistaa läpi, uskallatte kertoa mokistannekin!

  Käsitöissä olen aloittelija ja silmät ympyrkäisinä ihailen tuotoksianne ja ehkä saan siitä potkua persuksille käsitöiden suuntaan. Kangastakin tulee väliin ostetuksi, vaikken osaa siitä juuri mitään tehdä. Tuollainen ryhmä olisi kiva itsellekin - pitäkää kiinni ystävyydestänne ja antakaa arvo erilaisuudellenne - niin kuin selvästi annattekin <3 <3!
  ONNEA 3-VUOTIAALLE, Hurraa!!!

  VastaaPoista
 64. Kaikenlaiset kirjoitukset kelpaa :) Ruokajutut kuitenkin parhaimpia:)

  VastaaPoista
 65. Heips! Käyn aina silloin tällöin tsekkaamassa blogin: sillä on hauska omaperäinen idea, hyväntuulinen yhdistelmä eri aiheita. On mukava yllättyä, "onko tänään ruoka vai käsityöpostaus..." Olen itse aivan todella onneton käsitöissä, mutta rakastan katsella bloginne luomuksia!:)Varsinkin kasvisreseptit ovat olleet mieleeni myös.

  VastaaPoista
 66. Onneksi olkoon! No omahan blogimme edustaa myös ruokaa ja KÄSITÖITÄ. Ja kun minä vain puuhailen niitä käsitöitä, allekirjoitan kyllä todella ton kommentin, että käsityöt eivät valmistu ihan yhtä nopeasti kuin ruoka. :D Ihana bloginne on, ruokablogeja ja käsityöblogeja pääasiassa seurailen.

  VastaaPoista
 67. Onnea! Suhtaudun itse suorastaan intohimoisesti sekä käsitöihin että ruoanlaittoon, mutta molempia aiheita käsitteleviä HYVIÄ blogeja tuntuu olevan aika vähän. H&K on ihan ehdotonta aatelia. Ruokaohjeet ovat kiinnostavia ja käsityöhommat juuri sellaisia, joita itsekin teen. Kirjoitattekin vielä kaikki oikein hyvin. Kaikki siis toimii! :)

  VastaaPoista
 68. En tosiaan muista mitä kautta blogiin alunperin eksyin, mutta ihastuin samantien! Tykkään neuloa ja laittaa ruokaa itsekin joten molemmat kiinnostaa. Kasvispainotteinen ruokakin on täällä hyvässä huudossa, mikä on myös tervetullutta kaikkien liha/hörhöblogien rinnalla. Tää myös päivittyy riittäävän usein tylsistyneelle sohvaperunallekin :D

  VastaaPoista
 69. En muista miten blogin alunperin löysin, mutta seuraan tätä koska tykkään teidän "kerhon" ideasta. Haluaisin itse kuulua johonkin samanlaiseen ryhmään, mutta samanhenkisiä en ole vielä löytänyt.

  VastaaPoista
 70. Onnea, onnea!!!

  Tmää on kyllä mainio kimara kaikkea itse tehtyä juttua!

  VastaaPoista
 71. Muistaakseni eksyin joskus blogiinne jonkin toisen blogin kautta. Blogistanne löytää mielenkiintoisia ja monipuolisia ruokaohjeita ja useita on tullutkin kokeiltua. Käsityöihmisenä kiinnostavat myös neulejutut. Kiitos ihanasta ja värikkäästä blogista ja paljon onnea synttäreiden johdosta! :)

  VastaaPoista
 72. Tutustuin blogiinne aikoja sitten ja samoin tein se napsahti kirjanmerkkeihin suosikkien joukkoon. Käsitöissä ihailen tavattoman tasaista jälkeänne ja harmonisia väriyhdistelmiä, mutta ruokapuoli taitaa silti olla se, joka saa sydämeni läpättämään. Jatkakaa kuitenkin kuten tähän saakka - iloinen ja hyvä meininki on tässä(kin) blogissa kaikkein ihaninta!

  VastaaPoista
 73. Tutustuin blogiinne aikoja sitten ja samoin tein se napsahti kirjanmerkkeihin suosikkien joukkoon. Käsitöissä ihailen tavattoman tasaista jälkeänne ja harmonisia väriyhdistelmiä, mutta ruokapuoli taitaa silti olla se, joka saa sydämeni läpättämään. Jatkakaa kuitenkin kuten tähän saakka - iloinen ja hyvä meininki on tässä(kin) blogissa kaikkein ihaninta!

  VastaaPoista
 74. Onnea onnea!! Minä palaan tänne aina uudelleen ja uudelleen kekseliäiden ja herkullisten vegaanireseptien perässä, ja parasta on mielestäni se, että ne eivät varmasti pelota sekasyöjiäkään.

  VastaaPoista
 75. Ooh, onneaonnea, mulla ja kerhollahan on sama synttäripäivä! Mä luen tietty siksi että tunnen teidät kaikki jo paljon kauempaa kuin kerhon ajoilta... ;) Vaan myös siksi, että monet ohjeet ja ideat on hyviä.

  VastaaPoista
 76. Onnea kaksivuotiaalle! Mie en muista miten tänne alunperin päädyin, mutta erityisesti seuraan neulonta/virkkausjuttuja - lähinnä kadehtien. Itselläni riittää kärsivällisyys vain pipoihin. Ja ruokaohjeista pidän koska niissä on vähän jotain twistiä ja saa oikeasti ideoita itsellekin. Nyt asustelen Japanissa ja katselen mielelläni Suomi-kuvaa. Keep it rollin´sistaz.

  VastaaPoista
 77. Löysin blokinne vasta muutama päivä sitten ja olen aivan koukussa tähän herkulliseen blokiin. Itselläni on menossa haaste, jossa yritän tyhjentää lankavarastoni, joten täältä löytyy varmasti monta ideaa lankojen "tuhoamiseksi" unohtamatta ihania ruokia.

  VastaaPoista
 78. Synttärionnea! Käväisen täällä itse asiassa tosi usein. On hauskaa, että teitä on kokonainen jengi. Rennon ja hyvän fiiliksen lisäksi parasta on onkin monipuolisuus: sojut, pipot ja suppikset sulassa sovussa..

  VastaaPoista
 79. Onnea synttarisankarille! Minua kiinnostavat lahinna kokkailuun liittyvat postaukset, kasitoissa kun olen itse noh, melko kasi. Toki tykkaan ihastella muiden aikaansaannoksia, eli blogistanne tykkaan juuri sellaisena kuin onkin. :)

  VastaaPoista
 80. Onnea synttäreistä!
  Taisin ensi kertaa sattua sivuillenne haettuani googlesta jotain ruokaohjetta, mutta voi sitä iloa kun tajusin että täällähän on paljon muutakin..:) Itse pidän kovasti ruuanlaitosta sekä neulomisesta, joten H&K on minulle unelmablogi. Monta ohjetta on jo käytetty kummaltakin puolelta, ja aina hyvin tuloksin! Kieli pitkällä aina lisäohjeita odotellen.:)

  VastaaPoista
 81. Onnea synttäreistä!
  Taisin ensi kertaa sattua sivuillenne haettuani googlesta jotain ruokaohjetta, mutta voi sitä iloa kun tajusin että täällähän on paljon muutakin..:) Itse pidän kovasti ruuanlaitosta sekä neulomisesta, joten H&K on minulle unelmablogi. Monta ohjetta on jo käytetty kummaltakin puolelta, ja aina hyvin tuloksin! Kieli pitkällä aina lisäohjeita odotellen.:)

  VastaaPoista
 82. Kiva, että tämä on monen käyttäjän blogi, jolloin jutut pysyy molipuolisina. Ihana lukea teidän yhteisistä ruokahetkistä ja mitä tarjositte. Myös neuloksista saa itselleen mahtavia ideoita. Mahti blogi kerrakseen!

  VastaaPoista
 83. SB: Blogissanne vaan yhdistyy niin mukavasti ja hyvälle mielelle saavalla tavalla moni oma mielenkiinnon aiheeni.

  VastaaPoista
 84. persoonalliset kirjoitustyylit, vegaanireseptit, ihana tunnelma. :) kiitos mainiosta blogista!

  VastaaPoista
 85. Innokkaana kasviskokkaajana ja käsityöihmisenä en voi muuta kuin tykätä. Kahden erilaisen asian yhdistäminen samaan blogiin tuo mukavaa vaihtelua. Eniten tykkään vegaanisista resepteistä.

  VastaaPoista
 86. Onnitteluni ja kiitokseni H&K:lle!

  Täällä on mahtava fiilis ja kaunis tunnelma: koukussa olin heti ensi visiitin jälkeen! Tuntuu, että viettäisin aikaa ystävien kesken, hyvässä seurassa!

  -milskaja-

  VastaaPoista
 87. Onnea blogille.
  Käsityöblogeja etsiessäni tänne löysin aikoinaan.
  Tykkään blogeista, joissa on juttuja elämästä, monipuolisesti.

  VastaaPoista
 88. Taisin löytää H&K:n ruokahaasteiden kautta, mutta en ole aivan varma. Blogit ovat melkein järjestään yhden ihmisen tai pariskunnan pitämiä ja seitsemän ihmisen yhteisblogi on raikas poikkeus.

  En ole erityisemmin kiinnostunut käsitöistä, mutta olen yllätyksekseni huomannut, että niistäkin on kivä lukea. Omat käsityötaitoni ovat vähäiset: osaan korjata tietokoneen, ommella napin paikalleen ja intissä ompelin rantaritsan punamustat kauluslaatat paikoilleen kun muut käyttivät nitojaa ja mustaa tussia niittien kiillon peittämiseen.

  Jos herkulle ja koukulle pitää valita yksi adjektiivi se on sympaattinen ja samaa voi sanoa myös molemmista blogitapaamisissa tapaamistani Herkun ja Koukun kirjoittajista.

  Joku kehui jo Herkun ja Koukun hyvää kieltä. Jep, on hyvä asia, ettei täällä ole yhdys sanoja.

  VastaaPoista