keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Kasvisruokailijoiden kokous

Olen liittynyt naamakirjaryhmään, joka kokoontuu Seoulissa aina, kun joku järjestää tapaamisen. Yleensä viikonloppuisin, että kauempaakin saapuvat ehtivät mukaan. Ryhmän perustajat myös kirjaavat suotuisia ravintoloita google mapsiin. Kartasta onkin ollut kovasti apua menneinä viikkoina.


Loving Hut -ketjun ravintoloita on jo useita ympäri kaupunkia ja koko Etelä-Koreaa. Arvelisin, että Ameriikasta on lähtöisin tämä. Ensimmäinen tapaaminen, jossa olin mukana oli poikkeuksellisesti viikolla, mutta silti toista kymmentä kerholaista saapui paikalle.


Yritys hyvä kymmenen, tulos sitten vähän vähemmän... Vai olenkohan liian vaativa. Tässä on pakasteesta soijapurilaispihvi ja loput voinee tunnistaa kuvasta.

Kerholaisten mukaan listan paras annos oli mausteista elikkäs tulista suikalesoijaa, jota kääräistiin erilaisiin salaatinlehtiin. Pääsin maistamaan tätäkin, oli ainakin näyttävämpi esillepano ja sanoisin, että maukkaampaa kuin oma tilaukseni.

Iloisia tyttösiä! Oli mukava tavata paikallisia ja viettää iltaa, vaikka enemmistö kyllä oli ulkomaalaisia. Suomen lisäksi ainakin Saksa, Uusi-Seelanti, USA, Slovakia, Vietnam ja Espanja olivat edustettuina. Seuraavalla tapaamiskerralla on luvassa kerholaisten tilaama ja järjestämä kokkauskurssi syyskuun loppupuolella!

2 kommenttia:

  1. Mukavaa, että olet päässyt siellä piireihin! Näistä kokoontumisista olis hauskaa kuulla jatkossakin, varsinkin siitä kokkauskurssista.

    VastaaPoista
  2. Oi, hauskaa! Vitsi kyllä tää nettimaailma vaan on mullistava kun voi löytää tuolleen aika helposti toiselta puolelta maailmaa tyyppejä joilla on samoja intressejä, tutustua niihin ja päästä maistelemaan ja kokkailemaan. Go Pau!

    VastaaPoista