torstai 16. syyskuuta 2010

Vihreää

Tiistaina karkasin töistä metsään sieniretkelle, syksyn ensimmäiselle. Metsässä on sitten mukavaa! Vaikka retkellä vähän satelikin (tai oikeastaan satoi koko ajan ihan helv... tosi paljon), syksyinen metsä onnistui silti ilostuttamaan. Värit olivat superintensiiviset, sammal pehmeää ja kuusikko korkeaa.

IMG_6059 

En käynyt uimassa. Mutta sieniä löytyi vähän, lähinnä karvarouskuja. Suppilovahveroaika on vasta alkamassa. Oo yes, come to mama!

IMG_6077

Vihreä teema on jatkunut myös puikoilla viime päivinä. Veljentytön myöhästynyt synttäripaketti sisälsi vihreän pipon, jota oli toivottu (paketti ei ole vielä perillä, joten hyshys siellä paikan päällä!). En kyllä enää ihan muistanut että minkä mallinen ja sävyinen pipon tarkalleen ottaen piti olla, mutta tämmöinen siitä tuli, mielestäni aika kiva. Tosin tiedä sitten jos tämä on jo taas joku tätimalli, nuoriso mahtaa käyttää jo jotain aivan erilaista. (Esim. niitä 80-luvun pipoja, joiden reuna käärittiin huolellisesti ylös ja pipo kenotti päälaella niin, että korvat eivät peittyneet yhtään. Toivon kuitenkin että tähän ei olla vielä tultu.)

IMG_1931

Malli: Sockhead Hat / Kelly McClure (rav)
Lanka: 3-säikeinen vironvilla, Tallinnan-reissulta
Puikot: 3 mm
Omista muokkauksista lisempää Ravelryssa.

(PS. Teemme blogissa synttärien kunniaksi pieniä ulkoasuviilauksia parhaillaan ja lähiaikoina, joten vähän kaikenlaista efektiä saattaa olla nähtävillä. Pahoittelemme aiheuttamaamme häiriötä!)

6 kommenttia:

 1. Oih, sienessä on aina niin mukavaa ja syysmetsässä ihanaa. Suppilovahveroita kytätään täälläkin, tulkaa jo!
  Pipo on tosi hieno, tykkään väristä kovasti. Ja tuo pipon kääriminen päälaelle jaksaa kummasti naurattaa aina. Myös Robin Hood -tyylin käärintää harrastetaan täällä, eli pipon takaosan taitoksesta tehdään hivenen korkeampi kuin etuosan, toimii!

  VastaaPoista
 2. syksyinen metsä on ihan jumalaisen ihana asia, sateesta huolimatta. oon niin onskuna, kun on syksy.

  ja pipo on hieno :)

  VastaaPoista
 3. Mä en oo kokenut sienestäjä, vaikka niitä mielelläni syönkin. Pitäisköhän tänä syksynä yrittää mennä retkelle metsään jonkun opaskirjan kanssa?

  Mutta toi pipo, voi voi kun se on JUST sen vihreä mitä etsin. Eilen kävin lankakaupassa (tunnustus!) etsimässä vihreää, mutta enpä vaan löytänyt noin hyvää sävyä. Jäi langat kauppaan. Uskon, et on varmasti mieluinen synttärilahja!

  Ja minusta tämä ulkoasu alkaa jo näyttää ihan hyvältä, isommat kuvat ovat kivoja.

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Metsä on ihana <3 Hertta, en mäkään tunnista varmasti kuin ehkä viisi sientä, mutta kyllä niillä aika pitkälle pääsee! Lähde joskus mukaan.

  Kieltämättä tuo vihreän sävy langassa sykähdytti itseänikin. Ehkä lievä vihreä kausi on alkamassa.

  VastaaPoista
 6. Oi, sieniä kaipailisin minäkin, mutta pikaisilla reissuilla ei ole mitään löytynyt. Aika kiva tuo pipo!

  VastaaPoista