tiistai 6. tammikuuta 2009

Loppiaismyssy


Saanko esitellä: blogimme tämän vuoden kolmas (!) myssy on valmis!

Ensimmäisen myssyn kudoin samana päivänä kuin hankin langatkin, sillä myssy oli helppo ja nopea neuloa. Siitä tuli kuitenkin omasta mielestäni vähän liian pieni, joten tein uuden seuraavana päivänä.

Toisella yrittämällä tein myssystä hieman ensimmäistä pidemmän ja yritin muutenkin pitää käsialani tavallista löysempänä. Myssy on neulottu 4,5 mm puikoilla Linie Tessa -langasta. Lopuksi koristelin myssyn virkatulla pyörylällä ja muutamalla napilla. On se kyllä aika karkki.

Kiitos ohjeesta kuuluu Jatta Soheltaa -blogin Jatalle! Mario-myssy on tosi kiva, ja tulen neulomaan näitä varmasti enemmänkin. Tykkään erityisesti tuosta kavennusosasta, kun se on tuollainen rento.

3 kommenttia:

 1. Inspiroiduin blogistanne, kuten Hertalle jo eilen sanoin ihan IRL. Löysin kaapin uumenista kaksi vuotta sitten tehdyn villapaidan takakappaleen, puolikkaan pipon ja kasan ihania ohjeita. Tässä inspiroituneessa tilassa aion tehdä paidan valmiiksi ja kutoa kaulaliinan. Saapa nähdä, mihin rahkeet riittävät, kun silmukoiden luominenkin piti katsoa Stich'n'bitchistä...

  Ihan mahtis kerho teillä!
  R.

  VastaaPoista
 2. Jee, R!

  Kiva että inspiraatio löytyi. Villapaidasta olen vähän kateellinen: haluaisin sellaisen tehdä, mutta en ole varma, riittääkö kärsivällisyyteni.

  Olet R erittäin tervetullut vierailevaksi tähdeksi kerhoomme, vaikka jo ensi kerralla (helmikuussa).

  VastaaPoista
 3. Kiitos kutsusta! Tulen jos perhepolitiikka antaa myöten.

  - Ärrä

  VastaaPoista