maanantai 12. tammikuuta 2009

Lupauksen peruutus ja retki Oulunkylään

Ei ehkä kannattaisi mennä lupaamaan blogissaan ihan mitä sattuu, varsinkaan jos rikkoo lupauksen noin kolmen päivän kuluttua. Tässä vaiheessa vuotta olen kuitenkin jo peruuttanut lupaukseni, joten lankojen osto on taas sallittua.

Lähdimme lauantaina Raisun kanssa retkelle Oulunkylään kauppakeskus Ogeliin. Määränpäänä oli tuo Pohjoismaiden suurimmaksi lankakaupaksi väitetty Lankamaailma Nordia.

Ja kyllähän se suuri kauppa olikin! Mitään en tarvinnut, mutta tällainen kasa sieltä tarttui mukaan.En ole vielä päättänyt, mitä näistä langoista neulotaan, mutta oletettavasti jotain pikkutöitä. Raisu puolestaan osti langat kauluriin - toivottavasti tuotos nähdään täällä pian!

Tarjolla oli laaja valikoima erilaisia lankamerkkejä, omaan silmääni pistivät erityisesti norjalaiset merkit. Novitaa ei noista valikoimista löytynyt, mutta eipä sitä kyllä kaivannutkaan.

Plussaa liikkeelle erilaisista tarjouksista. Suurin osa ostamistani langoista oli muutaman euron hintaisissa tarjouspusseissa, ja muista langoistakin sai -15 prosentin alennuksen. Raisu löysi pitkiä puikkoja puoleen hintaan.

Helsingin keskustasta mentiin Oulunkylään nopsasti paikallisjunalla ja palattiin vähän hitaammin (mutta sujuvasti silti) bussilla.

Kannattaa poiketa!

2 kommenttia:

  1. Siis tiiättekö justiinsa tuossa matkalla kotio mietin, että pitäis saada käsiinsä jotain muuta ku Novitalankoja, mutta kun en oikeen näitä lähiseutujen apajia vielä tiiä. Ja sitte täällä on ku tilauksesta oottamassa tämmönen postaus:)! Jesh, ootte pelastajia:)!

    VastaaPoista
  2. Pahoittelut muuten puhkipalaneesta punaisesta lankakerästä. Salamatta on vaikea taiteilla Suomen talvipimeässä.

    Ei oo mun heiniä toi kuvaaminen.

    VastaaPoista