torstai 1. tammikuuta 2009

Lupauksia


Ja näin on vuosi 2008 purkissa, pulkassa ja paketissa, ja uusikin jo vastaanotettu. Ihan on sellainen kutina, että tästä tulee hyvä vuosi. Toivotankin kaikille erityisen mukavaa ja puuhastelurikasta vuotta 2009!

Vuodenvaihteen tervehdys tulee tällä kertaa aika pohjoisesta, Etelä-Lapista. Täällon kylmää ja tuulista (eilen lentelivät sairaalan kattopellitkin kun kävi niin kova puhuri), mutta muuten mukavaa.

Jytis jo omia lupauksiaan ehti listatakin, mutta mites muut? Onko kukaan muu tehnyt Herkku ja koukku -aiheisia uudenvuoden lupauksia?

Minä lupaan käyttää lankavarastojani pienemmiksi ennen kuin hankin uusia (vaikka pari nettilankakauppaa kovin houkutteleekin). Sen lisäksi lupaan (yrittää) neuloa myös jotain muuta kuin lapasia ja sukkia. Lupaan myös surruuttaa Elna-prinsessalla jonkin sortin ompeleita.

Joululahjakirja Stitch'n Bitch Koukussa - Virkkaajan käsikirja voisi inspiroida kokeilemaan myös virkkaamista. Koukun kanssa olen tuskaillut, mutta nyt jo virkattu pyörylä onnistuu! Että kyllä tämä tästä.

Gott nytt år till alla!

Ei kommentteja: