tiistai 26. huhtikuuta 2011

Kielletyt aineet

Enpä juuri tiedä parempaa yhdistelmää kuin juuri keitetty kahvi ja tuore pulla. Järki sanoo kyllä, että pullaa olisi syytä vältellä - eihän siinä muuta olekaan kuin kiellettyjä aineita: sokeria, valkoisia jauhoja, hiivaa ja vieläpä rasvaa! Mutta kun oon niin tunneihminen, niin minkäs teet.

Muuton lähestyessä pitäis varmaan pakata, mutta päätin kumminkin vähän tyhjennellä ruokakaappeja. Tein siis pullaa. Ihan peruspullaahan tää on, mutta painelin jokaiseen pullaan voinokareet, joita olin ensin pyöritellyt kardemummassa ja vaniljasokerissa. Ai että tulikin hyvää! Kyllä siinä kaikki järjelliset ajatukset unohtuu.

Samalla tuli avattua kesän piknikkausi: kahvia termariin, pullat kainaloon ja puistoon. Oli ihanaa.

5 kommenttia:

 1. Pulla päivässä pitää pahan mielen loitolla, vai miten se meni. Ja mua jotenkin liikuttaa, että Hertasta on kehkeytynyt se pullantuoksuinen äiti. <3

  VastaaPoista
 2. No kyllä! Mutta harvoin se yhteen jää, jos niitä pakastimessa on.

  Ja kyllä pulla on ollut suosikki numero 1 jo aikaa ennen vauvaakin :)

  Mutta tyyppi on (salaa!) perustanut blogin! Hip hei!

  VastaaPoista
 3. Pulla ei ole paha asia! Peruspulla on parmepi valinta kun esim. viineri. ;) Uunituore pulla on ihanaa. Pitääkin leipoa joku päivä.

  VastaaPoista
 4. Nii-i! Ja musta on käsittämätöntä että niinkin simppelillä yhdistelmällä kuin jauho+rasva+sokeri voi saada aikaan jotain niin taivaallista!

  VastaaPoista
 5. Aija: joo ei voi olla paha asia, kun maistuu niin hyvältä! Tykkään paljon enemmän pullasta kuin viineristä, joten kiitos tästä synninpäästöstä :)

  Jytis: no niinpä!

  VastaaPoista