
250g tomaatti-chilipastaa (Myllyn Paras)
2 dl soijarouhetta
1 sipuli
1 makea suippopaprika
1 pss pakastepinaattia
1 tlk tomaattimurskaa
1,5 dl ruokakermaa
1/2 ruukkua basilikaa
2 rkl oliiviöljyä
1,5 rkl taco-mausteseosta
1 rkl soijakastiketta
suolaa, pippuria, paprikamaustetta, ripaus sokeria
Keitä pasta kypsäksi. Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen tacomauste ja silputtu sipuli. Kuullottele hetki ja lisää soijarouhe. Sekoittele ja lisää vettä pikkuhiljaa (n. 3 dl) ja soijakastike. Lisää pannulle myös pilkottu paprika, pinaatti sekä loput mausteet. Kun pinaatti on sulanut lisätään vielä tomaattimurska, kerma ja pilkottu basilika. Sitten sekoitetaan pasta ja kastike ja kaadetaan uunivuokaan. Tässä välissä voi myös alkaa syömään :)
Mutta uunissa muhiminen parantaa makua. Eli jos jaksaa vielä odotella niin vuoka uuniin (halutessa päälle mozzarellaa), 200 asteeseen ja antaa olla siellä noin 20 minuuttia.

Ei kommentteja: