keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Maustetun pastan soijarouhevuoka

Jo jonkin aikaa mua on kiinnostanut nuo uudet maustetut pastat ja päädyin testaamaan tomaatti-chiliversiota. Ja ehkä lievä pettymys oli, tai en kyllä huomannut suurta eroa maustamattomaan pastaan. Onko kellään kokemusta tuosta peston makuisesta? Hyvä arkiruoka tästä kuitenkin syntyi.
Soijarouhe-pastavuoka

250g tomaatti-chilipastaa (Myllyn Paras)
2 dl soijarouhetta
1 sipuli
1 makea suippopaprika
1 pss pakastepinaattia
1 tlk tomaattimurskaa
1,5 dl ruokakermaa
1/2 ruukkua basilikaa
2 rkl oliiviöljyä
1,5 rkl taco-mausteseosta
1 rkl soijakastiketta
suolaa, pippuria, paprikamaustetta, ripaus sokeria

Keitä pasta kypsäksi. Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen tacomauste ja silputtu sipuli. Kuullottele hetki ja lisää soijarouhe. Sekoittele ja lisää vettä pikkuhiljaa (n. 3 dl) ja soijakastike. Lisää pannulle myös pilkottu paprika, pinaatti sekä loput mausteet. Kun pinaatti on sulanut lisätään vielä tomaattimurska, kerma ja pilkottu basilika. Sitten sekoitetaan pasta ja kastike ja kaadetaan uunivuokaan. Tässä välissä voi myös alkaa syömään :)

Mutta uunissa muhiminen parantaa makua. Eli jos jaksaa vielä odotella niin vuoka uuniin (halutessa päälle mozzarellaa), 200 asteeseen ja antaa olla siellä noin 20 minuuttia.


Ei kommentteja: