sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Alkoi tympiä

..kun salaatti näytti aina samalta.

8 kommenttia:

  1. Voi mika salaatti! Eihan tuota pystyisi ilman murha-ajatuksia syomaan, sen verran persoonallisen nakoinen kurkku tuolla kurkistelee! :)

    VastaaPoista
  2. Elli, kieltämättä vähän oudolta tuntui leikata kurkku poikki.. Mutta välillä ruoalla pitää vähän leikkiä :)

    VastaaPoista
  3. Höhöhö, täältä irtosi oikeen röhönauru!

    VastaaPoista
  4. Joo, tää on tosi helppo. Vastaavaan visuaaliseen ilotulitteluun tarvitaan vain yksi vähän tylsistynyt kokki ja yksi terävä veitsi sekä rehuja.

    Olen myös huomannut että munakkaaseen ja jäätelöannoksiin syntyy helposti naamoja ihan parilla pikku lisukkeella ja murekkeesta/seitanmassasta saa helposti muovattua takamuksen jos oikein on tylsää.

    VastaaPoista
  5. Heh, varo vaan, kohta sä väkerrät porkkanajoutsenia ja fenkoli-merenneitoja!

    VastaaPoista
  6. Hahaa, siihen voi vielä mennä tovi.. Mutta taannoisella vierailulla Hobbooksissa Ellu bongasi kirjan nimeltä Food With Faces, olisi ehkä kuitenkin pitänyt ostaa se.

    VastaaPoista