sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Vihdoinkin!

Tänä keväänä olen kiertänyt kirppiksiä toiveikkaana. Olen haaveillut räsymatoista ja lampunvarjostimista, joita kaivattaisiin uuteen kotiin. Eniten olen kuitenkin haaveillut puisista palikoista perheen pienimmän käyttöön. Todistettavasti kirppiksiltä niitä on löydetty täällä ja täällä, mutta omalle kohdalle niitä ei ole koskaan osunut.

Paitsi nyt.


Kirppikseltä en niitä kuitenkaan löytänyt, vaan vanhempieni vintiltä. Näillä leikki pikkusiskoni 80-luvulla, minä tänään ja perheen pienimmäinen toivottavasti pian.

Onni on vintti, joka kätkee paljon tavaraa sisuksiinsa - ja äiti, joka ei heitä mitään pois.

Olin valjastanut myös Herkun ja Koukun tytöt palikkajahtiin, mutta nyt ei enää tarvitse. Olemme tyytyväisiä! Ja ne räsymatot ja se lampunvarjostinkin löytyivät samalta vintiltä.

9 kommenttia:

 1. hieno homma! Palikat ovat tosi kauniit, muistan leikkineeni samanmoisilla pieninä. On kovasti legendaarista leikkiä uudestaan tutuilla leluilla omien lastensa kanssa, samoin kuin viedä heitä itselle tärkeisiin paikkoihin <3.

  VastaaPoista
 2. hyvä juttu, että palikat löytyivät, ja muitakin aarteita! olispa mahtavaa päästä joskus tuommoselle vintille penkomaan.

  VastaaPoista
 3. Tosi nätit palikat,kiva kun löytyi!

  VastaaPoista
 4. Oi onnellista, kun löytyy tuollainen vintti omasta takaa! Meillä kaikki aarteet on jo löydetty, jotka löydettävissä on. Ja sydäntä kirpaisee, kun kuuntelee niistä, jotka on kuskattu kaatopaikalle...

  VastaaPoista
 5. Ei hitsi, minäkin leikin täsmälleen tuommoisilla palikoilla pikkunappulana. :) Muistan nuo kalat ja linnut... ja varsinkin nuo vaaleansiniset kirjaimet, joista tykkäsin eniten! Tuntuu ylipäänsä hullulta, että voi muistaa niin selkeästi jotakin, mistä on kulunut niin paljon aikaa, VAIKKEI ole näinä "välivuosina" ajatellut/muistanut/nähnyt kertaakaan.

  VastaaPoista
 6. Merituuli: niin on! Vintiltä löytyi monta tuttua lelua ja samalla tuli mieleen monet leikkimuistot...

  Ellu: tuolta löytyy kyllä aarteita monelta vuosikymmeneltä. Et aina löytyy jotain, vaikka oma maku muuttuisikin :)

  Yealian: jee, kiitos!

  Maija: kyllähän tuollakin kannattaisi karsintaa tehdä - paikka olisi professional organizerin painajainen (tai ihana työnsarka), mutta yleensä aina vintti yllättää positiivisesti.

  Hayley: hauskaa! Taidatkin olla samaa ikäluokkaa siskoni kanssa. Jännä juttu tosiaan, miten jotkut jutut muistaakin niin hyvin, vaikka niistä on jo aikaa. Siskoni teki palikoista tornin, joka oli yhtä korkea kuin hän pitkä. Ja voi että se oli hauskaa pienestä tytöstä.

  VastaaPoista
 7. Jeejeejee! Onnea palikoista nyt ja tulevaisuudessa. Ne on meillä ollut jo pitkään pikkumiehen leikeissä kuumaa tavaraa. Mä löysin toisenkin setin niitä eli meillä ei palikat ihan heti lopu ;)

  VastaaPoista
 8. Hieno palikkalöytö! Minäkin haluaisin löytää noita lisää, etenkin sellaisia, joissa on kirjaimia.

  VastaaPoista
 9. Tiinakaisa = palikkahai :)

  Maija: toivotaan, että onnistaa!

  VastaaPoista