maanantai 8. lokakuuta 2012

Kerä Helsingissä

Minua on suhteellisen helppo miellyttää kaupankäynnissä. Jos ostokseni kääritään (silkki)paperiin, ei siihen paljon muuta tarvita - olen myyty. Näin kävi tänäänkin, kun tulin kotiin tällainen paketti kainalossa.

Kaupungin ihanin lankakauppa Kerä on ilonamme Helsingissä tämän viikon ajan. Koska en ole ehtinyt päästä tutustumaan putiikkiin Tampereella, riensin Kiseleffin taloon oitis tänään. Mukaan lähti huivi- ja lapaslankaa. Olen kuvannut tähän blogiin ihan liian monta kertaa lankoja, joista ei sitten kuitenkaan tullut mitään, joten tällä kertaa kuvaan vasta valmista - jos sellaista tulee.

Mutta menkää ihmeessä Kiseleffin taloon Aleksanterinkadulle! Siellä ne Kerän kivat tytöt tämän viikon huseeraavat. Täältä löytyy viikon ohjelmaa, kaikkia kivoja illanviettojakin on tarjolla.

Sieltä muuten saa Tiinan ihanan pilvitakin ohjettakin, suosittelen!

Nyt täytyy kipaista takaisin sohvalle, kutimet odottavat. Tässä onkin ollut ihan liian pitkä tauko. Kiitos Kerä, tulen toistekin!

4 kommenttia:

 1. Oisin muuten täällä ihan että hauskaa että kävit siellä PAITSI että nyt iski akuutti lankakauppakateus. Vieläköhän ovat auki?

  VastaaPoista
 2. No mutta sä oot käynyt jo siellä Tampereella! Hih, olispa mahtavaa sellainen lankakauppa yökyöpeleille. Mutta ehkä sinnittelisin aamuun, varmuuden vuoksi.

  VastaaPoista
 3. Määkin kävin, eilen Miss Marple illassa ja ihastelin kanssa vyyhtiäni, joka on kääritty silkkipaperiin - edelleen.

  VastaaPoista
 4. Jee! Se onkin vaikea valinta: ihastellako sitä silkkipaperia vai lankoja... Molemmat kun ovat niin ihania!

  VastaaPoista