lauantai 20. elokuuta 2011

Pikasukat

Koko kesänä en ole tikunnut yhtään mitään. Mutta nyt kun viime viikolla puikkoihin tartuin, niin eihän niistä meinannut malttaa päästää irti. Sukat tulivat valmiiksi neljässä illassa. (Tähdennettäköön, että se on minulle erittäin epätyypillisen ripeä tahti.)


Langat ovat lankakorin pohjalta löytyneitä suurinpiirtein Seittemän veljeksen pakusuisia kirppislankoja, mallina perusraitaa ja ohje ulkomuistista. Ei siis mitään uutta taivaan alla, mutta välillä on niin kiva vaan posottaa menemään ilman kommervenkkejä.

Sukat päätynevät syksyn mittaan johonkin synttäri- tai muuhun pakettiin, elleivät sitten suorastaan jää odottamaan joululahjojen paketointia. Kerrankin olisi sekin projekti aloitettu hyvissä ajoin!

7 kommenttia:

 1. Kiva raidoitus!

  Ja mäkin tikkuan taas, aika pitkänkin tauon jälkeen. Niin kivaa!

  Monena vuonna oon kuvitellut aloittavani joululahjaprojektit hyvissä ajoin, mutta ikinä ei oo kummibkaan valmista tullut. No ehkä tänä vuonna!

  VastaaPoista
 2. tänks, heta! kutimusten esiin kaivaminen on kyllä yksi varmimpia syksyn merkkejä. ja kyllä, nyt olis aika hyvä aika aloittaa joululahjavalmistelut! yksi kortti-idea mulla onkin jo mielessä...

  VastaaPoista
 3. Jään odottamaan pakettia, ihan mun väriset sukat :D

  VastaaPoista
 4. Eltsik, kiitos! Ja anne, saattaa paketti osua vaikka sunkin kohdalle :) ihmettelinki oikeen, että miten oon violettia lankaa joskus tullu hankkineeksi!

  VastaaPoista
 5. On kyllä kiva idea raidoituksessa. Ajattelin lainata sitä. :D Onhan noita seiskaveikanjämiä ihan riittämiin. Jos miesten väreissä näin aluksi tekisi.

  VastaaPoista
 6. oho, jos nämä perusraida kelpaavat lainattavaksi, niin ole hyvä vaan, hipare!

  VastaaPoista