lauantai 6. elokuuta 2011

Pikkuburgereita ja muita piknikhommia

Herkku ja koukkulaiset ovat huidelleet kuka missäkin kesän ajan joten tapaamiset ovat olleet vähissä. Saatiin kuitenkin yhtenä iltana samalle viltille neljä kerholaista, kännykkäkamera ja ruokaa. Sovittiin että ei kerrota/päätetä etukäteen kuka tekee mitä ja katsotaan miten käy. No aika hyvin.

Alkuruoaksi syötiin gazpachoa.Sitten maisteltiin pieniä burgereita. Ciapatan väliin oli kasattu ainakin paistettuja munakoisoja, sieniä, avokadoa, sipulia ja suolakurkkuja. Omjom.Burgereiden lisukkeena oli salaattia jossa oli tomaattia, pinaattia, basilikaa ja balsamico-oliiviöljykastike. Ja löytyi laukuista myös jälkkäriä, ihanaa pullataikinaan tehtyä mustikkapiirakkaa. Syömäpuikkoihin oli iskettu ananaspaloja. Nerokasta.Ja saatiin Ellulta New Yorkin reissun tuliaisina healthy snackeja. Yep. Kaikkiin terveysruokiin pitäisi lisätä vaahtokarkkia, miten tätä ei ole aiemmin tajuttu.Syöminkien ja juoruilun välillä toki myös tikuttiin.


Postaukset kuvat on nyt vähän köpösiä, eikä tässä ihmeempiä reseptejä ollut mutta halusin jakaa tämän hämmentävyyden, eli tosiaan, mitään ruokia ei oltu sovittu ja eteen ilmestyi keitto, leipää, salaattia ja jälkkäriä. Hyvää telepatiaa. Testaamme tätä uudestaankin. Ja jos viltille ilmestyisi vaikka neljä kakkua,  ei sekään ihan kamalaa olisi.

4 kommenttia:

 1. Teidän porukan tapaamiset on kyllä aina niin ihanan herkullisia!

  VastaaPoista
 2. juu, tästä lähtien unohdetaan ne aina piknikkejä edeltäneet kuka-tuo-mitäkin -megasähköpostiketjut kun näin hyvin sujuu suunnittelemattakin!

  VastaaPoista
 3. Ei tartte varmistella,kun jonkin sortintelepatia näyttää toimivan :)

  Hyvä ruoka, parempi mieli. Tulin nälkäisenä ja olin nii-in kiukkuinen, mutta äkkiäkös siitä lauhduin. Ruuan lisäksi kyllä seuralla oli myös vaikutusta. Kiitos kerho!

  VastaaPoista
 4. Blogistani löytyisi tunnustusta. Mahtavalta kuulostaa päivänne tälläkin kertaa =)

  VastaaPoista