keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

Mangorahka

Jotain jälkkäriä teki taas mieli ja löysin Lettupannu -blogista kevyen rahkan jossa oli yhdistetty mangoa ja kanelia. Kuulosti niin mielenkiintoiselta että pakko oli testata ja hyvää olikin. Mulla tosin tuli aika kirpsakkaa, jatkokehittelynä vähemmän sitruunaa tai mukaan voisi muussata yhden banaanin.

Mangorahka (2 hlölle)
1 prk maitorahkaa
1 tlk säilykemangoja
1-2 rkl sitruunamehua
2 tl vanilijasokeria
hyppysellinen kanelia (ja tosiaan vain hyppysellinen)
sokeria

Valuta säilykemangoista sokeriliemi pois ja soseuta sauvasekottimella. Halutessa ota vähän sosetta talteen koristelua varten. Sekoita joukkoon muut ainekset, tarkista maku ja lisää sokeria maun mukaan.

Ei kommentteja: