sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Napit, purkit ja vanhat lehdet
Kirppiksellä kävin kyllä jo viikko sitten, mutta löytöjen esittely jo viivästynyt. Tässä se kuitenkin on.

Nappivarasto täydentyi erään mukavan mummon pöydässä vieraillessa. Hän oli kovin ihmeissään, että joku on oikeasti kiinnostunut napeista.

Ruusupurkit löytyivät pieneltä itsepalvelukirppikseltä. Näissä on säilötty ainakin rågmjöliä.

Vanhoja lehtiä löytyi saman myyjän hyllystä. Itsepalvelukirppiksen myyjä kertoi ostaneensa sisarilleen heidän syntymävuotensa vanhat Kotiliedet ja lähettäneensä ne naistenpäivän tervehdyksinä. Hyvä idea.

Pitkästä aikaa kirpputorilta löytyi jotain kivaa. Nykyään niissä on mielestäni aika paljon pelkkää roinaa. Toki toisen roska on toisen aarre, mutta minua ei ole onnistanut kirppiksellä ennen tätä reissua aikoihin.

4 kommenttia:

 1. Kirpparilöydöistä puheen ollen, pitää kertoa että mä löysin lauantaina Fidalta tosi hyvän, tosi ison ja toimivan vaaleansinisen sateenvarjon, hinta 3e. Se teki mut lumi/räntämyräkän keskellä todella onnelliseksi!

  Vanha varjo oli aikamoinen turvallisuusriski kun siitä sojotti piikkejä joka suuntaan. Olin aiemmin käynyt tavaratalossa etsimässä varjoa, pienestä rupuisesta sai tarjouksessakin maksaa 10e, joten hyvä oli löytö.

  VastaaPoista
 2. Sateenvarjo ostoksena on kyllä yksi murheenkryyni. Vaikka pulittais siihen enemmänkin rahaa, niin silti se saattaa yks kaunis päivä kosahtaa.

  Onnittelut, jos nyt tärppäsi!

  VastaaPoista
 3. kivoja löytöjä! voitaisiinko joskus h&k-tapaamisessa pitää nappivaihtajaiset?

  VastaaPoista
 4. Pidetään vaan nappivaihtajaiset! Noissa kirppispusseissa oli ainakin sellaisia kultanappeja, joille ei mulla varmaan ole koskaan käyttöä. Ja toki muitakin tarpeettomia löytyy.

  VastaaPoista