keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Magdalenas en MadridOlin vierailulla ystäväni luona Madridissa ja saimme juhlastaa myös hänen syntymäpäiviään. Ystäväni kertoi, että heillä on tapana järjestää juhlissa aina jonkinlainen kilpailu. Edellisissä juhliin oli pitänyt saapua hienoimmissa sukissa ikinä ja parhaat tietysti palkittiin. 


Tällä kertaa oli luvassa muffinssien koristelua! Synttärisankarin pyynnöstä palkintona hienoimmasta, kauneimmasta ja kekseliäimmästä koristelusta voittajan esittely täällä blogissa. Jee ja onnea!


Mutta pitkitetään hieman seremoniaa ja esitellään kilpailuun osallistuneita teoksia. Sekä tunnustetaan, että ei mennyt leipomusohjeiden noudattaminen ihan nappiin. Mutta kyllä lättänöillä, parilla uudella yrityksellä sekä muutamalla kaupantädin tekemällä muffarilla saatiin kilpailu pystyyn.


Työpiste sijaitsi keittiössä, jotta kaikki saivat taiteilla kaikessa rauhassa ja etteivät muut kilpailijat häirinneet suoritusta.


Viimein kaikki saatiin esille ja numeroitua. Suoritettiin lappuäänestys ja äänten laskenta, mutta sitä ennen vielä muutamia lähempiä tarkasteluja.Tässä henkilökohtainen suosikkini. Valtuutan itseni antamaan H&K:n erityismaininnan. Mikä ihana tipunen! Onnea!

Mutta ti ti di titti dii ja tadaa, äänestyksen voittaja.... numero 8....


Alfonso ja pacman-muffinssi!


Onnellinen voittaja Alfonso kertoi saaneensa idean oitis sen jälkeen, kun oli ensin halunnut maistaa pienen palan muffinssia, jonka aikoi koristella. Mahtava lähestymistapa haasteeseen!


Suurenmoiset onnittelut sekä Alfonsolle, että syntymäpäiväsankarille vielä näin jälkikäteenkin sekä kiitokset muulle juhlaväelle ja osallistujille!

6 kommenttia:

 1. Vau, hienoja ovat kaikki, ja kunniamaininta meni oikeaan osoitteeseen. Alfonso näyttääkin kyllä oikein onnelliselta, onnea voittajalle! Ja rakkaimmat synttäriterveiset sankarille!

  VastaaPoista
 2. Olipa piristävä postaus! Hauskoja kuvia ja hyvä tunnelma!

  VastaaPoista
 3. Aika nätti muffini;D Ja voittajan hymyä on kiva katsella;D

  VastaaPoista
 4. Olipa tosi hauska postaus! Onneksi sattui H&K paikalle! Jos tätä kautta menee vielä synttäriterkut perille, niin onnea E!

  VastaaPoista
 5. Mää niin tykkäsin tämän postauksen tunnelmasta. Ja Alfonson muffinssille 10 pistettä, huippu!

  VastaaPoista
 6. Olivat kyllä mukavat juhlat ja kisa yhdisti hauskasti juhlaväen, vaikka kaikki eivät niin hyvin toisiaan tunteneetkaan. Niin ja E sai isoimmasta paketista joulukuusen parvekkeelle!

  VastaaPoista