sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Viikonlopun sukkasatoa

Perheen pienimmälle junasukat, itselle vähän isommat tavallistakin tavallisemmat sukat jämälangoista (varmaan seiskaveikkaa). Ja tota joo, oon vissiin ennenkin tehnyt harmaita raitasukkia. Seuraavissa on jos ei nyt mitään palmikkoa, niin ainakin väriä, lupaan!

Kelpaa kuljeskella marraskuussa.

10 kommenttia:

 1. tulinpas hyvälle tuulelle, mahtava kuva tosiaan :D

  VastaaPoista
 2. Komppaan aikaisempia, aivan mainio kuva ja minun makuuni sopisivat oikein hyvin harmaat raitasukat ;-)

  Vaikka muuten neulon mitä tahansa, sukat olen neulonut viimeksi kai lukiossa (ja siitä on kauan). Ehkäpä pitää nyt vaan voittaa henkinen este kantapäästä.

  VastaaPoista
 3. Kiitosta kiitos! Tämä oli myös ehkä ainoa kuva, jossa nuo pienet jalat pysyivät jotakuinkin paikallaan. Aika haastavaa tuo ipanakuvaus!

  suolaahunajaa: et ole ainoa, joka sanoo että muuten neuloo mitä vaan, mutta sukkia ei. Mä en siis missään tapauksessa saisi esimerkiksi villatakkia aikaiseksi, mutta sukathan nyt tulevat tosi nopeasti. Kannustan sua yrittämään!

  VastaaPoista
 4. voisitko laittaa ohjetta miten noi pikkuveikan sukkien varret on tehty? Joustinneuletta ilmeisesti ja pari kerrosta nurin valiin?

  VastaaPoista
 5. Henna: ohjeeseen on linkki tekstissä!

  VastaaPoista
 6. Varsinaiset sukkasankarittarethan ne siellä! Mä olen muuten täysin hurahtanut noihin junasukkiin. Teitin blogistahan tuon ohjeen joskus aikoinaan bongasin, notta kiitos vaan siitäkin. :)

  VastaaPoista
 7. Ollos hyvä, Sannis!
  Junasukat on ässät.

  VastaaPoista
 8. Ensimmäisestä sukasta olen jo ohittanut kantapään eli kannustuksestasi kävin eilen hakemassa sukkalangat ja tänään on puikot kilisseet. Toistaiseksi ollut helpompaa kuin muistinkaan ja oikein mukavaa eli kiitos vielä pienestä tönäisystä.

  VastaaPoista
 9. No hei jes! Loppu meneekin sit hujahtaen. Mun haaveena olis kutoa iso pino villasukkia vaikka vierasvaraksi. Jämälankaa ainakin löytyy...

  VastaaPoista