torstai 3. marraskuuta 2011

Iik, ihanaa! Joulupalloja!

Tapasiko kukaan näitä herroja tänään Helsingissä? Minä en ehtinyt kirjakauppoihin (olivat sekä Suomalaisessa että Akateemisessa), mutta onneksi sentään istuivat tovin meidän olohuoneessa aamulla. Haastattelun voi katsoa täältä.

En selvästikään ole neulomisskenen sykkeessä enkä aallonharjalla, koska ennen tätä päivää en tiennyt, että olemassa on Arne ja Carlos! Nyt tuntuu, etten voi elää ilman heitä. Ainakaan ilman heidän joulupallojaan! Nii-in, joulupalloja. En tykkää kovinkaan monista joulukuusenkoristeita, mutta näiden herrojen jalanjäljissä kuljen kyllä mielelläni.

Ja niin kuin jo vakaasti päätin, etten enää osta yhtä ainoata käsityökirjaa. Nyt on ehkä pakko. Hirveä joulupallojen kutomishimo!

(No on ne tehneet kaikkea muutakin aika hienoa.)

Löytyykö täältä muita Arne & Carlos -faneja?

Kuva: Yle

16 kommenttia:

 1. Mä oon NIIN fani tämän aamun jälkeen myös!

  VastaaPoista
 2. Joo, kun mä ekan kerran hiplasin kirjaa kaupassa, ajattelin, että tätä kirjaa en aio ostaa, mutta olen pikkuhiljaa tajunnut, että pakko se on saada...

  VastaaPoista
 3. Olen neulonut koko pienen ikäni, mutten ole IKINÄ kuullut kyseisistä herroista. Tosi ISO aukki sivistyksessä!!

  VastaaPoista
 4. no en ollu kuullutkaan tästä ilmiöstä, mutta mahtava meisinki! onneksi nuo pallot ei sovi ensinkään meidän joulusisustukseen, muuten en varmaan malttaisi pitää näppejäni erossa niiden askartelemisesta...

  VastaaPoista
 5. Anna: jeee!
  Hanna: no niinpä! En ikinä ikinä ennen eilistä olisi voinut kuvitellakaan haaveilevani joulupallo-kirjasta!
  Toinen Hanna: no nyt on aukko korjattavissa helposti :)
  Ellu: mun mielestä lähtökohtaisesti joulukoristeiden ei täydy sopia sisustukseen. Tai siis oon ajatellut, ettei se ole edes mahdollista, hih.

  VastaaPoista
 6. no mää oonki niitä, joilla osa joulukoristeista ja -valoista on esillä ympärivuotisesti... että vaikea sanoa onko joulukoristeet mätsätty sisustukseen vai sisustus joulukoristeisiin :)

  VastaaPoista
 7. Ihan uusia tuttavuuksia nämä herrat, mutta sen verran heräsi kiinnostus, että varasin kirjan kirjastosta. Ei tietoa, että ehtiikö täksi jouluksi, mutta aina tulee seuraava ja onpahan enemmän aikaa neuloa joulupalloja.

  VastaaPoista
 8. Löytyy! Ajattelin kokeilla omin nokkineni (purkaen ja kiroten) noita palloja nyt viikonloppuna. Luultavasti kompastun komeasti tähän "kirjoneuletta, pallo, kuinka vaikeaa se voisi olla?" -ylimielisyyteeni.

  VastaaPoista
 9. just tänään kävin hakemassa tuon joulupallo -kirjan kirjastosta, piti ihan varata kun oli lainassa :D ! Kiitos katseluvinkistä! Täytyy heti tsekata....

  VastaaPoista
 10. Ellu: miten en ole huomannut moista? Tuun jouluasiatarkastuskäynnille!

  Nina: varausjonossa minäkin oon, mutta vähän näyttää huonolta, et jouluksi ehtisi. Siis täksi jouluksi.

  Annukka: mulla menee yleensä aina hermot kirjoneulemalleihin, mutta nyt aion olla optimisti! Tsemppiä! Onko kirja kiva?

  Heli: onnekas, kun sait kirjan jo nyt! Onko se kiva?

  VastaaPoista
 11. herrat oli hurjan sympaattisen oloisia, mutta palloista en kyllä ihan kauheasti perustanut - samalla linjalla olen kuin Ellu. ei sopisi meille.

  silti, kirjan voisi ostaa vain kannen vuoksi :D

  VastaaPoista
 12. Ellu ja Liina, te neulejoulupalloskeptikot, mä niin vielä näytän teille! Saatte kuulkaa omat pallot vielä joululahjaksi, et varokaa vaan!

  Liina: se kansi on ihan huikea, hih.

  VastaaPoista
 13. selailin kirjaa kaupassa, ja oli se kuitenki kiva! jos asuisin norjassa maaseudulla, niin ehottomasti koristelisin kotini kirjoneulepalloilla. (ja jos joulupaketista löytyy hetan tikkuama pallo, niin se todellakin pääsee kuuseen ja pistetään sopimaan sisustukseen!)

  VastaaPoista
 14. mahtavaa, laitan osoitteen sähköpostilla :D

  VastaaPoista
 15. En hankkinut kirjaa, rakensin ensimmäisen palloni näppituntumalla, pallo siitä tuli! Ei se kyllä sovi meille sellaisenaan, pitääköhän hankkia kuusi? Mutta kivaa ja nopeaa on.
  Tosin tuli mieleen, että voisin neuloa suuren pallon (ei-joulu) tyynyksi...

  VastaaPoista
 16. Oi, kiitos kun muistutit tuosta! Luin kirjasta jostain lehdestä jonkin aikaa sitten ja ajattelin, että tuota pitää päästä katsomaan. Olin sen ihan unohtanut, mutta nyt pitää ensi tilassa päästä kirjakauppaan!

  VastaaPoista