Hapankorppupihvit
100 g hapankorppuja
70 g juustoraastetta
1 kananmuna
2 rkl ranskankermaa
n. 0.5 dl maitoa
Murskaa hapankorput, lisää juustoraaste, kananmuna ja ranskankerma. Hienonna seosta edelleen tehosekoittimella. Lisää maitoa vähitellen kunnes koostumut on sopivasti koossapysyvä. Hapankorppusattumat sallitaan. Taputtele pihveiksi ja paista keskilämmöllä voissa muutama minuutti molemmilta puolilta. Tarjoile heti.
Suositellaan hapankorppujen ystäville rapsakan fetasalaatin kera.
Insanity. Pitää kokeilla välittömästi.
VastaaPoistaJoskus sitä vaan vintti pimenee kyökissä. Ne on nämä pimenevät syysillat, virikkeet on vähissä.
PoistaInnovaatio, mahtavaa! Siihenhän vois kasata päälle jotain tahnaa ja tarjota aperitiivin kera.
VastaaPoistaJoo, jotain sellaista suomalaiskansallista alkupalaa tästä tulisi! Silli ja kossu -linjaa?
Poistaolen sanaton. paitsi että paistetaanhan vaaleasta leivästäkin köyhiä ritareita, että sikäli. niitähän vois olla jälkkäriksi! ja alkupalaksi bruschetta. karppaajan unelma.
VastaaPoistano huh! aika hurjat visiot!
PoistaEka mä olin et ei, mut sit mä olin et hei jooooo :D
VastaaPoistaniiiiiiiiin. mä olin eka et hei joo, sitten että no ei tod, ja sitten taas joo. kamalasti herättää erilaisia näkemyksiä nämä!
PoistaEn osaa sanoa! huutomerkillä on osuvasti sanottu. Mielenkiintoista. eiku!
VastaaPoistaEiku! kuvaa asiaa kanssa kyllä hyvin ;)
PoistaHaa, kreisiä! Tykkään!
VastaaPoistaLuovaa hulluutta! Ihanaa :D
VastaaPoistaTuota täytyy joskus kokeilla. Ehdottomasti!