maanantai 27. lokakuuta 2008

Tätien ilona StockallaViime viikolla ompelu-seurat pidettiin kahvilassa, Stockan yläkerrassa. Ensin paikka tuntui hälyiseltä, mutta olikin lopulta ihan ok. Ehkä siihen meluun sitten vain tottui.

Saimme tädeiltä ja mummoilta hymyjä, ja yksi tuli jopa kertomaan, että meitä oli hauska seurata. No meistäkin oli hauskaa, että tädit tykkäs. Vois kokoontua kahvilassa uudemmankin kerran tässä joskus.

Pääasiassa siellä neulottiin, muun muassa raitalapaset. Lisäksi kaikkea muutakin, mutta kuvaaja epäonnistui taltioinnissa.

Eki teki hienoja koruja. Tässä kuva-aineistoa myös siitä.

Ja yleisön pyynnöstä tähän väliin Eki kertoo noiden hakaneulojen tarinan. Eli ne ovat vanhoja Kakolan vankilan hakaneuloja. Jokaisessa hakaneulassa on kolmenumeroinen luku, joka on siis ollut jonkun vangin numero. Ja omalla numerolla varustetuilla hakaneuloilla kukin vanki pystyi merkkailemaan tavaroitaan omakseen. (Niillä taitaa olla joku muu systeemi siellä tänä päivänä?? Ehkäpä sitä rikitaali-tekniikkaa..!)

En osaa asetella kuvia järkevästi tänne blogiin. Jos jolla kulla on kokemusta useiden kuvien lisäämisestä, niin saa auttaa!

4 kommenttia:

 1. Eki vois vielä kertoa noitten hakaneulojen hienon tarinan! Eivät ole mitään perusneuloja nääs.

  VastaaPoista
 2. Totta, tarinankertoja-Eki paljastakoon totuuden neuloista! Kirjoita suoraan tohon tekstiin.

  VastaaPoista
 3. P.S. Innoituksen noihin varsin villeihin (mun perspektiivistä katsottuna) lapasiin sain ihan katukuvasta, kun vastaan käveli tuttu tyttö. Tämä tiedoksenne.

  VastaaPoista
 4. Jep, täten tarina tekstissä!

  VastaaPoista